Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Outlast 2

Befutott az első Outlast II teaser

"Az Outlast II próbára fogja tenni a hitünket és olyan helyre kalauzol, ahol az őrület tűnik az egyetlen ésszerű viselkedésnek.”

2015.10.29. 17:14 | GeryG | kategória: Játék

Az Outlast a menekülős túlélőhorrorok koronázatlan királya, amellyel a Red Barrels stúdió megmutatta, hogy kis csapattal is lehet nagyot alkotni. Az Outlast II-t bő egy évvel ezelőtt jelentették be, de egészen máig semmit sem lehetett tudni róla – igaz, már a bejelentéskor is jelezték, hogy nem fognak kapkodni. Ma viszont megérkezett a játék első kedvcsinálója, amely egyelőre leginkább hangulatkeltésre szolgál.
„Egy vita sohasem fekete vagy fehér. De amint elült a vihar, a győztes eldöntheti, hogy kinek volt igaza és kinek nem. Ki a jó és ki a rossz. Az emberi természet az extrém erőszak és romlottság felé taszít minket, amit aztán isteni sugallattal és a paradicsom eljövetelével igazolunk. A horror a kétségbeesésből és a vak hitből születik. Az Outlast II próbára fogja tenni a hitünket és olyan helyre kalauzol, ahol az őrület tűnik az egyetlen ésszerű viselkedésnek.” – magyarázta Philippe Morin, a Red Barrels társalapítója.
A fejlesztők egyelőre nem sokat árultak el a játékról, de azt már biztosra vehetjük, hogy a Mount Massive Asylum után egy vadonatúj helyszín vár ránk új főhőssel. Lesznek persze ismerős elemek, ilyen a videóban is látható éjjellátó kamera, amely már az első részben is a leghasznosabb segítségünk volt.
A játékot egy évvel ezelőtt jelentették be, de a jelek szerint még legalább ennyi időre szükségük van, hogy be is fejezzék. Az Outlast II jelen állás szerint valamikor 2016 őszén jelenhet meg. Hogy milyen platformokra, egyelőre kérdéses. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Outlast 2
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Outlast 2

hozzászólások (1)

Dilizs
Dilizs 2015.10.29. 18:02
Kell, kell, kell!!!!! Most! :)...kár, hogy messze van még... :(
ajánlott olvasnivaló