Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Assassin's Creed Chronicles

Év elején jönnek az új 2D-s Assassin’s Creed Chronicles játékok

Előbb az India, majd a Russia fog megjelenni.

2015.12.12. 14:45 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Idén tavasszal indította útjára a Ubisoft az Assassin’s Creed széria mellékágát, az Assassin’s Creed Chroniclest. A sorozatot háromrészesre tervezik, amelyből az első epizód, az Assassin’s Creed Chronicles - China idén áprilisban jelent meg és ért el közepes sikereket. Az alapsorozattal ellentétben ezúttal 2,5D-ben, oldalnézetben irányíthattuk orvgyilkosunkat, Shao Junt. A történet 1526-ban játszódott, hősünket pedig nem más képezte ki, mint Ezio Auditore de Firenze.
A Ubisoft a napokban felfedte, hogy a sorozat következő két epizódja pontosan mikor fog megjelenni. Előbb az Assassin’s Creed Chronicles - India várható, amely január 12-én érkezik meg. Ebben Arbaaz Mir csuklyáját magunkra öltve kell kiderítenünk, hogy a titokzatos templomos mester miért jött az országba az East India Company hajóján.
Ha felgöngyölítettük az 1841-ben játszódó indiai rejtélyt, nem kell sokat várnunk a folytatásra sem, ugyanis az Assassin’s Creed Chronicles – Russia már február 9-én megérkezik. Ezúttal már az első világháború idejében, 1918-ban kalandozhatunk Nikolai Orelov bőrébe bújva. Orelov az 1917-es októberi orosz forradalom után szeretné elhagyni az országot családjával, de ehhez előbb még egy utolsó orvgyilkos küldetést el kell vállalnia: be kell jutnia abba az épületbe, ahol a cárt és családját a bolsevikok fogva tartják.
Utóbbi játékkal egyszerre fog megjelenni az Assassin’s Creed Chronicles csomag is, amely a trilógia mindhárom részét tartalmazni fogja. A játékok PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra fognak megjelenni, míg a csomag PlayStation Vita kiadása április 5-én várható. ■

Assassin's Creed Chronicles
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Assassin's Creed Chronicles

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló