Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Fejlesztői kommentár a Life is Strange-hez

Új frissítést kap a kalandjáték.

2016.01.21. 16:16 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Dontnod meglehetősen nagyot durrantott a Life is Strange című kalandjáték-sorozatával, amely nálunk is versenyben van a 2015-ös év játéka szavazáson. A játék öt epizódján keresztül bontakozott ki Max története, aki ráébredt, hogy képes visszaforgatni az időt. Ez nagy segítség számára a hétköznapi életben is, de egyik iskolatársának eltűnése utáni nyomozásában még inkább.
A játék epizodikus jellegéből adódóan eredetileg csak digitális formában jelent meg, de holnap érkezik a dobozos kiadás, amely természetesen a teljes kalandot magába foglalja, valamint kapunk mellé egy 32 oldalas fotóalbumot és a játék zenéit tartalmazó lemezt is. Ezeken túl a fejlesztők kommentárja is belekerült a játékba.
Utóbbi azonban nem csak azoknak elérhető, akik az új kiadást választják, hanem azoknak is, akik korábban beruháztak a digitális kiadásba. Számukra egy ingyenes frissítéssel jelenik meg a sok érdekes részletet eláruló kommentár. Ugyanezzel a frissítéssel új, többnyelvű feliratok is érkeznek. A patch PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra már elérhető, míg PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra január 25-én jelenik meg. ■

Life is Strange
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Life is Strange

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló