Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Titanfall 2

Egyszemélyes kampány is lesz a Titanfall 2-ben

A készítők egy TV-s mellékág ötletét sem vetik el.

2016.02.09. 09:56 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Titanfallt annak idején, mint az FPS műfaj megreformálóját harangozták be, ám végül nem lett több mint egy sokadik multiplayer FPS robotokkal és falon futkosással. Vagyis sajnos nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. A legtöbb kritika épp azért érte a játékot, mert hagyományos egyszemélyes kampánnyal nem rendelkezett, mindössze a multiplayer összecsapásokat igyekeztek némi sztorival összekapcsolni. A Respawn Entertainment szerencsére belátta, hogy ez a vonal nem vezet jóra, ezért a hivatalosan még be sem jelentett Titanfall 2-ben már nem követik el újra ezt a hibát. Erről a játék írója, Jesse Stern mesélt egy Forbesnak adott interjújában.
„Az első játék egyik hiányossága volt, hogy nem volt meg benne a lehetőség, hogy elmondjuk, ki vagy, hol vagy és kik vesznek körül. Mind tudtuk a választ, de nem tudtuk továbbadni. Szóval megpróbálunk a legjobbunkat nyújtva bemutatni egy világméretű kolóniaháborút, újra elmesélni az amerikai függetlenségi háború és az amerikai polgárháború történetét a világűrbe helyezve. Bevándorlók új generációját képzeljük el, amint a peremvidék egy benépesítendő bolygójára költözik. Ahelyett, hogy a hagyományos sci-fi megközelítést használnánk, inkább megpróbáljuk bemutatni, hogy milyen lenne ez valójában, hogyan néznének ki az űrhajók, a gépek, amiket kifejezetten a kitermelésre, építkezésre, rombolásra és a föld megmunkálására terveztek, és mi történne, ha mindezeket háborús célokra használnák fel. A technológiai fejlődés és az elkerülhetetlen háború találkozása inspirál minket és az, hogy milyen lenne a következő háború. A Titanfall 2-ben sok olyan jelenet lesz, ahol a tudomány a varázslattal találkozik, de földhözragadt marad, mocskos, emberi és valóságos.”
Vagyis a Titanfall 2-ben a hatalmas harci robotokat futurisztikus munkagépek váltják fel? Akár még jól is elsülhet, legalábbis annak idején, az Alien 2-ben jól működött. A fejlesztők egyébként vizsgálják egy TV-s mellékág (sorozat vagy film?) lehetőségét is. A Titanfall 2 az EA következő pénzügyi évének tervei között szerepel, vagyis valamikor 2017 márciusa előtt fog megjelenni – várhatóan PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. A hivatalos leleplezésre várhatóan az E3-on vagy a gamescomon kerülhet sor. ■

Titanfall 2
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Titanfall 2

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló