Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Freeman repül

2003.04.24. 18:04 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Morgan Freeman későn érő típus. Huszonhat évesen kapta első tévés szerepét, negyvenéves kora körül kezdett igazán ismertté válni, és ötven körül érte el a világhír. Amiből az is következik, hogy már bőven elmúlt harminc, amikor még mindig nem volt biztos benne, hogy élete végéig színész akar-e maradni: sőt, harmincöt éves korában – az utolsó pillanatban – pilótának jelentkezett a légierőhöz. Arról azóta sem nyilatkozik, hogy nem felelt-e meg, vagy ő döntött végül úgy, hogy a színészet mellett marad. Az azonban biztos, hogy hatvan is elmúlt már, amikor megszerezte a magánrepülőgépek vezetésére felhatalmazó jogosítványt. A teljes kárpótlás azonban még később érkezett. Morgan Freeman főszerepet kapott az Álomcsapda (Dreamcatcher, hazai bemutató június 19.) című, Stephen King regényéből készült filmben. Egy katonatisztet alakít, aki a természetfeletti esetek kivizsgálásának specialistája.
Sokáig nem tudtam eldönteni, vállaljam-e a szerepet ebben a filmben – nyilatkozta Freeman –, úgy éreztem, hogy ezt egy nálam jóval fiatalabb figurának írták. De amikor a forgatókönyv végére értem, oda, ahol a tiszt elrabol egy egyszemélyes kis helikoptert, hogy egyedül számoljon le azzal a valamivel, akkor már tudtam, hogy el akarom ezt játszatni... Végre igazán repülhettem: végül is ezt majdnem annyira szeretek, mint játszani...

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.