Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Ingyenes kiegészítőt kapott a Verdun

Vér, fegyverek, szakaszok, éjszakai pálya és új játékmód került a játékba.

2016.03.24. 16:19 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az M2H csapata tartotta magát a rajongói felé tett előzetes ígéretéhez és új kiegészítővel jelentkezett a tavaly megjelent Verdunhöz. A csomag elég sokrétű tartalommal bír, hisz új fegyverek, szakaszok, új játékmód és pálya is található benne. Mindezt ráadásul teljesen ingyen kapják meg a játékosok.
Az újdonságok sorát az új pálya, a Champagne nyitja, amelynek igazi érdekessége, hogy éjszaka harcolhatunk rajta. Ez alapjaiban más taktikát kíván, mint a többi pálya, hisz itt alig látunk az orrunknál messzebb, így mindenképp rákényszerülünk, hogy az ellenség közvetlen közelébe férkőzzünk. Szintén újdonság a Squad Defense kooperatív játékmód, amelyben négyfős szakaszunkkal kell megállítanunk az MI által vezérelt ellenséges offenzívát. Ezt új fegyverekkel is megtehetjük, hiszen negyvennél is több történelmileg hiteles fegyverrel bővül a kínálat. A szakaszok típusai is bővülnek, megjelennek a belga és amerikai szakaszok is a harctéren. Előbbieket egy Sentry squad, utóbbiakat pedig a Doughboys rifle squad és a US Marines képviseli. A németek oldalán is van két újonc: a Schützen sentry squad és a Pioniere. Végül az újdonságok sorát a vér és trancsír zárja. Mivel ez mindig elég veszélyes része a játékoknak, a fejlesztők a játékosok kezébe adja a döntést, hogy mennyire szeretnék „kiélvezni”. A beállításokban mi szabhatjuk meg a belezés és a végtagok repkedésének mértékét, aki pedig nem vevő az ilyesmire, nyugodtan ki is kapcsolhatja az egészet.
Az új kiegészítő saját előzetest is kapott, de a fejlesztők egy élő közvetítést is tartanak róla a Twitch-en március 26-án este 8 órától. ■

Verdun
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Verdun

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló