Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Collider 2 bejelentés

A Techland fiókstúdiója űrhajós játékon dolgozik.

2016.04.05. 13:09 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Techland leginkább zombis játékairól ismert, de van nekik egy fiókstúdiójuk is, a ShortBreak Studios, amely merőben más műfajokban próbálkozik, ráadásul játékait elsősorban mobil platformokra készíti el. Ezek közül kivételt képezett a 2014-es The Collider, amely PC-re is megjelent. Ennek folytatására sem kell már sokat várni, ugyanis a csapat bejelentette, hogy egy ideje már dolgoznak a The Collider 2-n.
Egy árkád űrhajós játékról van szó, amelyben ugyanakkor nem a végtelen galaxist kell körberepülnünk, hanem egy hatalmas ellenséges anyahajó belsejében kell manővereznünk. Végeláthatatlan alagutakban fogunk közel fénysebességgel száguldani, miközben minden koncentrációnkra szükségünk lesz, hogy az utunkba kerülő akadályokat kikerülgessük. A fejlesztők összesen 54 küldetést tárnak elénk, amelyeket hat egyedi űrhajóval teljesíthetünk. Hajónkat fejleszthetjük, csinosítgathatjuk is, akció közben pedig különböző power-uppokat vehetünk fel. Az előző rész meglehetősen színes, de minimalista látványvilágával szemben - az alábbi video és képek tanúsága szerint - ezúttal jóval kidolgozottabb környezetben kell majd helytállnunk. A grafikáért egyébként az Unreal Engine 4 felel.
A The Collider 2 támogatja az Oculus Riftet és a HTC Vive-ot is, megjelenésére két hét múlva, április 19-én kerül majd sor. ■

előző
következő
The Collider 2 bejelentés
The Collider 2 bejelentésThe Collider 2 bejelentés
The Collider 2
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
The Collider 2

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló