Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Májusban jön a Kalypso Media két játéka konzolokra

A Tropico 5 Penultimate Edition Xbox One-ra, a Dungeons 2 pedig PlayStation 4-re érkezik ugyanazon a napon.

2016.04.11. 13:49 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Kalypso Media bejelentette, hogy május végén két, PC-n már (több-kevesebb sikerrel) bizonyított játéka is megjelenik konzolokra. Ez a két játék a Dungeons 2 és a Tropico 5.
A Dungeons 2 tavaly áprilisban jelent meg PC-re és valamennyire sikerült kijavítania az első rész hibáit, így egy összességében játszható, szerethető játék lett. A Realforge Studios a premier óta több kiegészítőt is készített, majd belevágott a PlayStation 4-es változat fejlesztésébe, amelyről eddig úgy hírlett, idén áprilisban érkezik. Mostanra kiderült, hogy mégsem. A Tropico 5 már nem csak PC-n, de Xbox 360-on és PlayStation 4-en is meghódította a diktátor rajongóit, ráadásul a PC-s változat két évvel ezelőtti megjelenése óta rengeteg kiegészítőt is kapott. Hamarosan jön az Xbox One kiadás, amelyre már a Penultimate Edition várható, benne az eddigi DLC-kel és öt új, exkluzív térképpel.
Mind a Dungeons 2, mind a Tropico 5: Penultimate Edition május 27-én fog megjelenni, előbbi PlayStation 4-re, utóbbi Xbox One-ra. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló