Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Újabb pletykák/szivárgások a Call of Duty: Infinite Warfare-ről

Egy kép alapján a Modern Warfare felújítását is tartalmazza majd a doboz.

2016.04.28. 09:37 | szerző: Dino | kategória: Játék

A reddit fórumán felbukkant egy kép, amely látszólag egy áruház előrendelői lapja, mégpedig a Call of Duty: Infinite Warfare-hez. Ezen a korábbi dobozképekhez hasonló borító mellett látható még egy november 4-i megjelenési dátum, egy Legacy Edition alcím, valamint a "Tartalmazza a Modern Warfare Remasteredet" felirat is. Persze az is könnyen lehet, hogy az egész csak egy jól összerakott kamu kép, de az ellenkezője is elképzelhető, és akkor kapunk egy felújított Call of Duty 4: Modern Warfare-t ősszel. A hírek (pletykák?) szerint az Activisiontől május 3-án várható bejelentés, így jövő kedden talán előbbre leszünk a kérdésben. ■

Call of Duty: Infinite Warfare
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Call of Duty: Infinite Warfare

hozzászólások (1)

GustyX
GustyX 2016.04.28. 10:25
Remélem igaz a pletyka és valóban lesz egy CoD4 remaster, ami jön PC-re is. Persze Activision, szóval nem lepődnék meg ha csak PS4 és X1 verziók jönnének, vagy a PC-s verzió max. egy kontroller támogatást kapna, minimális felújítás nélkül.
Ha megkapná a legfrissebb CoD motort, annak is örülnék, bár a legutóbbi emlékeim (Ghost) határozottan rosszak grafika szempontjából:D.
ajánlott olvasnivaló