Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Kickstarteren a KINETIK

A taktikai-akciójáték a közeljövőben fog játszódni.

2016.06.10. 16:51 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Nemrégiben alakult meg a Hero Machine Games csapata, amelynek tagjai korábban olyan játékokon dolgoztak, mint az EverQuest, a H1Z1, a Planetside 2 vagy a DC Universe Online. A stúdió, amely valójában mindössze két főt számlál (Mat Broome és Kevin McPherson) már be is jelentette első játékát, amely a KINETIK címet kapta és egy közeljövőben játszódó taktikai-akciójáték lesz.
A KINETIK-ben akár belső, akár külső nézetben is irányíthatjuk majd karakterünket, akivel fedezékről fedezékre haladva kell levadásznunk ellenfeleinket. A tűzharcok során tapasztalati pontokat szerezhetünk, ezek mentén pedig részletes karakterfejlődési rendszer működik majd. Fokozatosan oldhatjuk fel újabb és újabb képességeinket, de lesznek karakterosztálytól függő speciális képességeink is. Mindezek mellé egy sor fegyver és kiegészítő is jár, valamint egy sor MI által vezérelt drón is segíteni fog minket. Ezeket is kedvünkre fejleszthetjük majd, arzenáljukat pedig a saját játékstílusunkhoz igazíthatjuk: felszerelhetjük őket támadó fegyverekkel, de alakíthatjuk úgy is, hogy minket óvjanak. A játékban kooperatív mód is lesz, amelyben az MI által irányított ellenséges egységeken kell keresztülvágnunk magunkat, de nem marad el a kompetitív többjátékos mód sem, amelyben egyszerre akár 32 játékos is egymásnak eshet.
A stúdió a játékosok támogatására támaszkodva készítené el a játékot, ezért a napokban útjára indították a Kickstarter-kampányát, ahol 150 000 dollárt szeretnének összegyűjteni. Ebből egyelőre mindössze bő 6000 jött össze, de még bőven van idő. Ha minden a tervek szerint alakul, akkor 2017 elején jelenhet meg a játék korai változata a Steamen, de később PlayStation 4-re és Xbox One-ra is elkészülhet. Bővebben a hivatalos oldalon olvashattok róla. ■

előző
következő
Kickstarteren a KINETIK
Kickstarteren a KINETIKKickstarteren a KINETIKKickstarteren a KINETIKKickstarteren a KINETIKKickstarteren a KINETIKKickstarteren a KINETIKKickstarteren a KINETIKKickstarteren a KINETIKKickstarteren a KINETIKKickstarteren a KINETIKKickstarteren a KINETIKKickstarteren a KINETIKKickstarteren a KINETIKKickstarteren a KINETIKKickstarteren a KINETIKKickstarteren a KINETIKKickstarteren a KINETIKKickstarteren a KINETIKKickstarteren a KINETIKKickstarteren a KINETIKKickstarteren a KINETIKKickstarteren a KINETIKKickstarteren a KINETIKKickstarteren a KINETIKKickstarteren a KINETIKKickstarteren a KINETIKKickstarteren a KINETIKKickstarteren a KINETIKKickstarteren a KINETIKKickstarteren a KINETIKKickstarteren a KINETIKKickstarteren a KINETIK

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Jalopy, a Trabantszimulátor

Kipróbáltuk az Early Access státuszban lévő játékot.

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.