Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Watch Dogs 2 Watch Dogs 2

A rajongók zöme várja a Watch Dogs 2-t

A Ubisoft szerint az első rész rajongói tűkön ülve várják a folytatást.

2016.07.12. 17:09 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Amekkora csinnadratta volt körülötte, annyira nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket a 2014-ben megjelent Watch_Dogs. Ez nem az első eset a Ubisoft történetében, hogy egy vadonatúj franchise első képviselője középszerűre sikeredett. A Watch_Dogs persze nem volt annyira rossz játék, amilyennek sokan beállították, csak épp a sok ígéretnek a jó részét nem sikerült teljesítenie, ez pedig csalódottságot szül.
A francia kiadó az idei E3-on leplezte le a folytatást, a Watch Dogs 2-t, amely első ránézésre nem nagyon hasonlít elődjére. Az első rész kissé komor chicagói környezetét sokkal vidámabb, színesebb San Franciscóra cserélték, a sokaknak unszimpatikus hőst pedig egy fiatal hackerre, akitől az akrobatika sem áll távol. Az első bemutató alapján a fejlesztők elég merészet ugrottak a második rész körítését illetően, de emlékezzünk csak az első két Assassin’s Creed játékra, ott ugyanez volt a helyzet és nagyon bejött.
Hasonlóban bizakodik a Ubisoft ezúttal is. Elmondásuk szerint semmit sem bíznak a véletlenre és nem csak meghallgatták a rajongók véleményét az első játék kapcsán, de alaposan ki is elemezték a hallottakat. Az új játékot már ezek mentén készítik el. A stúdió munkatársa, Alain Corre egy MCV magazinnak adott interjújában arról beszélt, hogy az első rész rajongóinak legalább 80%-a tűkön ülve várja a folytatást, de ők nem érik be ennyivel, sok új rajongót is szeretnének szerezni. Ígéretből ehhez most sincs hiány: az új főhős (Marcus) sokkal szerethetőbb lesz, mindent meghackelhetünk, amiben csak áram kóborol, az egész játék pedig kétszer akkora lesz, mint az előző.
A Watch Dogs 2 a tervek szerint november 15-én fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra, addig bizonyára sokkal többet is megtudhatunk majd róla. ■

Watch Dogs 2
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Watch Dogs 2

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló