Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Visszatér a Marvel Ultimate Alliance 1-2

Újra kiadják a két játékot PC-re és a két aktuális konzolra.

2016.07.25. 22:29 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A 2006 őszén megjelent Marvel Ultimate Alliance azért vált sok rajongó kedvencévé, mert a legnépszerűbb hősökből álló csapatot irányíthatták benne és rengeteg gonosztevőt tehettek el láb alól, mindezt külső nézetből és rengeteg feloldható tartalommal. A folytatásra három évet kellett várni, a Marvel Ultimate Alliance 2 pedig próbált mindenből egy picit szebbet, többet, jobbat adni. Sokkal nagyobbat azonban már nem tudott domborítani elődjénél, de a rajongók azért így is szerették.
A két játék a megjelenésekor elérhető szinte összes platformra elérhető volt, ám az óta eltelt hét év. A Marvel idén látta elérkezettnek az időt, hogy egy kicsit leporolja őket és újra a közönség elé vesse, immáron PC mellett PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Ezt az idei San Diego Comic Con alkalmával jelentették be, a premierre pedig már egyáltalán nem kell sokat várni, hiszen holnap lesz esedékes. Túl sok újdonságra nem szabad számítani, mindössze némi hibajavításon esett át, picit javítottak a teljesítményen és alakítottak a kezelőfelületen. A két játékot külön-külön és egyben is meg lehet majd vásárolni. ■

hozzászólások (4)

GustyX
GustyX 2016.07.25. 23:07
Csak megjegyzésképpen, a a 2. rész először debütál PC-n.
Körülbelül a két játéknak kellene lennie legrosszabb esetben is 40 dollárnak, nem pedig külön-külön.
Noggle
Noggle 2016.07.29. 08:37
Ahogy nézegettem az értékeléseket úgy láttam, hogy nem sikerült jól a portolás. Azért az felháborító, hogy messze túlárazottan újrakiadott játéknak még az "optimalizálása" sem sikerül. Akkor még nem is beszéltünk a kontroller támogatásról stb.
Creativ3Form
Creativ3Form 2016.07.29. 09:39
Olvastam én is Steamon a rossz port kritikákat, de kezdem "csak azért is direkt lehúzom" trollkodásnak érezni, ugyan is cirka 3 óra játék után én nem tapasztaltam semi problémát. Igaz, egyelőre csak az első részel toltam még picit. Ráadásul kontroller támogatás is van rajta, én legalább is tudon nyomni az XBO-os kontrollerrel.
Noggle
Noggle 2016.07.29. 15:13
Örülök, hogy azért van pozitív tapasztalat is, azonban még mindig túlárazottnak érzem. Főleg úgy, hogy már játszottam az első résszel (ami mellesleg jó játék). Hamar lemegy az áruk szerintem.
ajánlott olvasnivaló