Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Visszatér a Marvel Ultimate Alliance 1-2

Újra kiadják a két játékot PC-re és a két aktuális konzolra.

2016.07.25. 22:29 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A 2006 őszén megjelent Marvel Ultimate Alliance azért vált sok rajongó kedvencévé, mert a legnépszerűbb hősökből álló csapatot irányíthatták benne és rengeteg gonosztevőt tehettek el láb alól, mindezt külső nézetből és rengeteg feloldható tartalommal. A folytatásra három évet kellett várni, a Marvel Ultimate Alliance 2 pedig próbált mindenből egy picit szebbet, többet, jobbat adni. Sokkal nagyobbat azonban már nem tudott domborítani elődjénél, de a rajongók azért így is szerették.
A két játék a megjelenésekor elérhető szinte összes platformra elérhető volt, ám az óta eltelt hét év. A Marvel idén látta elérkezettnek az időt, hogy egy kicsit leporolja őket és újra a közönség elé vesse, immáron PC mellett PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Ezt az idei San Diego Comic Con alkalmával jelentették be, a premierre pedig már egyáltalán nem kell sokat várni, hiszen holnap lesz esedékes. Túl sok újdonságra nem szabad számítani, mindössze némi hibajavításon esett át, picit javítottak a teljesítményen és alakítottak a kezelőfelületen. A két játékot külön-külön és egyben is meg lehet majd vásárolni. ■

hozzászólások (4)

GustyX
GustyX 2016.07.25. 23:07
Csak megjegyzésképpen, a a 2. rész először debütál PC-n.
Körülbelül a két játéknak kellene lennie legrosszabb esetben is 40 dollárnak, nem pedig külön-külön.
Noggle
Noggle 2016.07.29. 08:37
Ahogy nézegettem az értékeléseket úgy láttam, hogy nem sikerült jól a portolás. Azért az felháborító, hogy messze túlárazottan újrakiadott játéknak még az "optimalizálása" sem sikerül. Akkor még nem is beszéltünk a kontroller támogatásról stb.
Creativ3Form
Creativ3Form 2016.07.29. 09:39
Olvastam én is Steamon a rossz port kritikákat, de kezdem "csak azért is direkt lehúzom" trollkodásnak érezni, ugyan is cirka 3 óra játék után én nem tapasztaltam semi problémát. Igaz, egyelőre csak az első részel toltam még picit. Ráadásul kontroller támogatás is van rajta, én legalább is tudon nyomni az XBO-os kontrollerrel.
Noggle
Noggle 2016.07.29. 15:13
Örülök, hogy azért van pozitív tapasztalat is, azonban még mindig túlárazottnak érzem. Főleg úgy, hogy már játszottam az első résszel (ami mellesleg jó játék). Hamar lemegy az áruk szerintem.
ajánlott olvasnivaló
Június elején jelenik meg a Conarium Június elején jelenik meg a Conarium
Vasárnapig ingyen próbálható ki a Fallout 4 Vasárnapig ingyen próbálható ki a Fallout 4
Ingyen Rising Storm GOTY a Humble Store-ban Ingyen Rising Storm GOTY a Humble Store-ban