25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Novemberben jön a Football Manager 2017

Idén is folytatódik a focimenedzser-sorozat.

Írta: GeryG

Ha csak szigorúan a PC-s piacot nézzük, akkor a Football Manager sorozatnak évek óta nincs különösebb konkurenciája. A FIFA Manager széria réges-régen halott, így a SEGA által patronált franchise évről évre békében készülhet a soron következő őszi premierre. Nincs ez másképp idén sem, hiszen a napokban kiderült, hogy november 4-én érkezik a Football Manager 2017. Ahogy tavaly is, idén is két kiadásra számíthatunk: egy hagyományos kiadásra és a sokkal egyszerűbb játékmenetet és irányítást kínáló Touch kiadásra. Aki előbbire fizet be, automatikusan megkapja az utóbbit is. Már elő is lehet rendelni a játékot, aki így tesz az néhány extra achivement mellett két héttel a premier előtt megkaphatja azt.
Nagyjából egyelőre ennyit lehet tudni a játékról, a készítő SI Games egyelőre nem fedett fel részleteket. Sajnos, ahogy fent is írtam, nincs említést érdemlő konkurencia a piacon, ez pedig nyomot hagy a Football Manager sorozaton is, ugyanis nagyon régen nem tapasztalható érdemi fejlődés az egyes részek között. Reméljük, hogy idén talán másképp lesz.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

További képek

  • Football Manager 2017

Football Manager 2017

Platform:

Fejlesztő: Sports Interactive

Kiadó: Sega

Megjelenés:
2016. november 4. PC
n/a: Mac, Linux

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!