25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Elrajtolt a Hades II korai változata

Az első rész gigasiker volt négy évvel ezelőtt, úgy tűnik, a folytatás sem esett messze a fájától.

Írta: GeryG

2020-ban jelent meg a Supergiant Games hack’n’slash fantasy szerepjátéka, a Hades, amely finoman szólva is bombasztikus siker volt. Elég csak egy pillantást vetni a Steam-oldalára, ahol bő 231 ezer szavazat után jelenleg 98%-on áll a tetszési indexe…

A stúdió alig egy évvel az első rész premierje után máris hozzálátott a folytatás készítéséhez. A Hades II mostanáig viszonylagos csendben formálódott, mára viszont elérte azt az állapotot, amit a fejlesztők már közkézre adhatónak ítélt. Így a Hades II ma elrajtolt – igaz, egyelőre csak early accessben.

A játék ugyanazt a kézzel rajzol látványvilágot kínálja, amit az első részben is imádtak a rajongók. Az események nem sokkal az előző sztori után játszódnak, a játékosok pedig megismerhetik az első rész hősének nővérét, Meilnoë-t, illetve a mentorát, Hecatét. Együtt szállnak szembe Chronosszal, az idő istenével.

A roguelike elemekből építkező dungeon crawlerben visszatér a népszerű „god mode”, avagy minden bukásunk után új erőkkel térünk vissza. Újdonságként pedig bevezetik a manát, amely a harcok során felhasználható erőforrásként működik.

A Hades II a jelek szerint az előd nyomdokaiba kínál lépni. Bár csak ma rajtolt el a korai változat, máris ezer fölött jár a szavazók száma. És e szavazóknak jelenleg 98%-a mondja azt, hogy azonnal csapj le a játékra!

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

További képek

  • Hades II
  • Hades II
  • Hades II
  • Hades II
  • Hades II
  • Hades II
  • Hades II
  • Hades II

Hades II

Platform:

Fejlesztő: Supergiant Games

Kiadó: Supergiant Games

Megjelenés: 2024. május 6. (korai hozzáférés)

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!