Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Mit kell tudni a Call of Duty: Infinite Warfare multijáról?

Például azt, hogy a béta október közepén rajtol el.

2016.09.03. 11:57 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Call of Duty: Infinite Warfare előzetesen nem lopta be magát a rajongók szívébe, akik valami új témára vágynak már évek óta, cserébe kapnak idén egy újabb sci-fi lövöldét – azt is várhatóan a sablonos formában. Ha viszont Call of Duty, akkor multiplayer, hiszen évről évre ez hozza leginkább lázba a még kitartó rajongókat. Erről a játékmódról azonban eddig nem sokat árult el az Activision, egészen mostanáig.
Az egész többjátékos élményt úgy építik fel, hogy minden játékstílushoz illeszkedjen. Hat harci öltözet közül választhatunk majd: Warfighter, Merc, FTL, Stryker, Phantom és Synaptic. Ezeket karakterünk fejlődésével oldhatjuk fel, aztán az ízlésünk szerint módosíthatjuk különféle csúcstechnológiás kiegészítőkkel és fegyverprototípusokkal, valamint a kinézetén is változtathatunk. Mindegyik ilyen páncél más egyedi felszerelést és képességeket kínál a harcban. Ilyen felszerelés lehet az átlagosnál sokkal erősebb fegyver, míg a képességek között találunk passzív és folyamatosan újratöltődő változatot is. A készítők reményei szerint a játékosok ezeket kombinálva alakítják majd ki saját játékstílusukat.
A Warfighter kifejezetten közepes távolságból hatékony. Egyedi felszerelései között a Clawt, a Combat Focust és az Overdrive-ot találjuk, míg képességei közé a Ping, a Presistence és a Resupply tartozik. A Merc amolyan védekező páncél hatalmas tűzerővel. Felszerelései a Steel Dragon, a Bull Charge és a Reactive Armor, míg a képességei a Man-At-Arms, az Infusion és a Shockwave. Az FTL a sokat mozgó játékosoknak ajánlott. Felszerelései: Eraser, FTL Jump és Phase Shift. Képességei: Power Slide, Supercharge és Perception. A Stryker egy támogató páncél, kifejezetten csapatjátékosoknak ajánlott. Felszerelései: Gravity Vortex Gun, Micro Turret, Centurion. Képességei: Trophy Drone, Relay, Hardened. A Phantom a tipikus mesterlövés páncél az ezt preferáló játékosoknak. Ennek megfelelően felszerelései közé tartozik a Ballista EM3, a Pulsar és az Active Camo, míg képességi közé a Marked Target, a Heightened Senses és a Rearguard. A sort a Synaptic zárja, amely gyors és közelharcban hatékony. Felszerelései közt az Equalizert, a Reapert és a Rewindet találjuk, míg képességei között a Combat Burstöt, a Rushdownt és a Propulsiont.
Természetesen nem csak a páncélokhoz kapcsolódó speciális fegyvereket használhatjuk majd, ezúttal is lesz elsődleges és másodlagos fegyverünk is. Az újdonság, hogy ezeket most módosíthatjuk is. Ehhez a csaták során szerzett krediteket használhatjuk fel - nem csak a stukkerek kinézetét alakíthatjuk, hanem egyedi kiegészítőket is aggathatunk rájuk, hogy tökéletesen illeszkedjenek a stílusunkhoz. Visszatérnek a scorestreakek is, vagyis meghatározott pontot elérve külső segítséget hívhatunk be a pályára. Minél több pontot érünk el (meghalás nélkül természetesen), annál durvább dolgot hívhatunk be a pályára. A támogatások között lesznek régi ismerősök (mint az ellenfelek pozícióját felfedő UAV és az ezt blokkoló Counter UAV), valamint egy sor újdonság is. Mivel az Infinite Warfare már a világűrben játszódik, a többjátékos pályák is sokat változnak majd az eddig megszokottakhoz képest.
Az Infinite Warfare november 4-én fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra, de a többjátékos mód bétáját már október 14-én kipróbálhatjuk majd – első körben csak PlayStation 4-en. Végül ne feledkezzünk meg a Modern Warfare Remasteredről se, hiszen az Infinity Ward újra elkészíti az eredeti 16 pályát ehhez is. Aki megvásárolja a Legacy vagy a Digital Deluxe kiadásokat, azok a megjelenéskor 10 pályát kapnak, majd decemberben ingyen juthatnak hozzá a többi hat pályához is. ■

előző
következő
Mit kell tudni a Call of Duty: Infinite Warfare multijáról?
Mit kell tudni a Call of Duty: Infinite Warfare multijáról?Mit kell tudni a Call of Duty: Infinite Warfare multijáról?Mit kell tudni a Call of Duty: Infinite Warfare multijáról?Mit kell tudni a Call of Duty: Infinite Warfare multijáról?Mit kell tudni a Call of Duty: Infinite Warfare multijáról?
Call of Duty: Infinite Warfare
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Call of Duty: Infinite Warfare

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló