Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Középszerű játék lett a ReCore?

Napokon belül megjelenik a játék, de a külföldi sajtó ma elmondhatta a véleményét.

2016.09.12. 15:00 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Keiji Inafune napokon belül újabb játékkal jelentkezik. A ReCore-t még a 2015-ös E3-on jelentették be, mint Xbox One-exkluzív játékot, de ez év elejére kiderült, hogy PC-re (Windows 10-re) is elkészül. A premierig már csak néhány nap van hátra Európában (a tengeren túlra holnap érkezik), így elérkezett az idő, hogy a sajtó is lemondhassa véleményét. Ezt többségében pontozás kíséretében tették, ám ahogy az az alábbi listán is látszik, nincsenek különösebben elragadtatva a látottaktól.

A ReCore tehát meglehetősen vegyes pontokat kapott 40%-tól 80%-ig bezárólag. Sok kritika érte többek között a töltési időt is. Ez persze csak a kritikusok véleményét tükrözi. Az pedig sok esetben köszönőviszonyban sincs a játékosok véleményével. A ReCore szeptember 16-án fog megjelenni PC-re és Xbox One-ra. ■

ReCore
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
ReCore

hozzászólások (2)

GustyX
GustyX 2016.09.12. 21:20
Teljes mértékben megértem, hiszen nem jön (még) steamre:D.

Szívesen kipróbálnám, mert végre egy lineáris, nem open world játék, már nagyon vágyok egy ilyenre és a videók engem meggyőztek. Eddig.
Creativ3Form
Creativ3Form 2016.09.12. 23:58
Engem is. Plusz elkezdtem róla nézni gameplayt, és kb. két videó után azt mondtam, hogy NEKEM EZ KELL! De ezúttal türelmes leszek. A Quantum Breaknél nem voltam az, és bár összességében nem bántam meg, hogy befizettem rá áprilisban, mivel nagyon élveztem és kitoltam kétszer...de azért a Steam az még is csak Steam. :-D Szóval ha most is fél évet kell várni, hát egye fene...várok. :-D Lesz addig is mivel játszani, erős lesz az év vége.
ajánlott olvasnivaló