For Honor
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Farrell nem hűséges

2003.05.09. 19:32 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Colin Farrell az új évezred első nagy sztárja. Szinte felfoghatatlan, hogy a szabadszájú ír színésznek hogy lehet ennyi ideje: idén vagy négy nagy filmben játszott főszerepet és már a 2004-es éve is teljesen be van táblázva. Legközelebb Joel Schumacher rendezésében, A fülke (Phone Booth, hazai bemutató: július 17.) című thrillerben látható.
Férfitársai viszont valószínűleg nemcsak szakmai sikereiért irigylik. A pillanatok alatt szuperszárrá vált Farrell ugyanis hódításaiban legalább annyi eredményt tud felmutatni, mint filmsikereiben: egy ideig Britney Spears-szel hozták hírbe, ám nem sokkal később közzé tette, hogy Kim Bordenave szupermodell vár tőle gyereket. Most ismét Spersről szólnak a hírek. A színész éppen a S.W.A.T. – Különleges kommandó című akciófilmet forgatja Torontóban. A színész a büfében várakozott a jelenésére, amikor azt az üzenetet kapta, hogy a lakókocsijában egy sürgősen átveendő csomag várja. Ő odasietett, és az erényes popsztárt találta a trélerben. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.