Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

VR-lövölde lesz az ARKTIKA.1

A Metro széria készítői új akciójátékon dolgoznak.

2016.10.07. 20:09 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Meglehetősen megosztó sorozat lett a Metro széria, ugyanis legalább annyian vannak, akik szerint korszakalkotó és máig az egyik legszebb FPS-ekről van szó, mint azok, akiket alapvetően tántorított el a sok bennük maradt hiba. A 4A Games 2014-ben készítette el a két játék – a Metro 2033 és a Metro: Last Light – felújított kiadását, hogy az új konzolgeneráción is elérhetőek legyenek – ez volt a Metro Redux. De az elmúlt két évet sem lazítással töltötték, hiszen már készül következő játékuk, amely szintén egy apokalipszis utáni világot tár majd elénk, ám egészen más formában, mint a korábbi alkotásaik.
Az ARKTIKA.1 is egy belső nézetű akciójáték lesz, ám az egészet kifejezetten Oculus Riftre és az Oculus Touch kontrollerekre tervezték meg. A játék alatt a stúdió saját grafikus motorjának legújabb verziója dübörög majd, amely az alábbi debütáló trailer tanúsága szerint pazar látványvilágot kölcsönöz majd neki. A történet nagyjából száz évvel napjaink után, a következő nagy jégkorszak idején játszódik, amelynek következtében már csak az egyenlítő körüli területek lakhatóak. Ennek ellenére kisebb-nagyobb csoportokban az egész bolygón élnek még emberek. Ők azért merészkednek az örök fagy birodalmába, mert ezek az oly értékes nyersanyagokban leggazdagabb vidékek. Mi is egy ilyen kolónia egyik tagját fogjuk alakítani, akik az egykori Oroszország területén élnek és minden nap ki vannak téve a fosztogatók és különös lények támadásainak. Nekünk kell hát megvédenünk a társainkat.
Az ARKTIKA.1 a tervek szerint kizárólag PC-re fog megjelenni, azon belül is csak Oculus Riftre lesz elérhető. Megjelenésére valamikor 2017 második negyedévében számíthatunk. ■

előző
következő
VR-lövölde lesz az ARKTIKA.1
VR-lövölde lesz az ARKTIKA.1VR-lövölde lesz az ARKTIKA.1VR-lövölde lesz az ARKTIKA.1

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló