Mario Tennis Aces
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Elrajtolt a Cloud Pirates korai változata

A Gold Rush frissítéssel kezdetét vette a játék fejlesztésének új szakasza.

2017.02.11. 10:27 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Ahogy azt még tavaly év végén előre jelezte a fejlesztő Allods Team, a napokban elrajtolt a Cloud Pirates korai változata. Ezt egyelőre csak azok próbálhatják ki, akik korábban befizettek a founders packra, illetve azok, akiket a csomagra előfizetők hívtak meg a játékba. A fejlesztés új szakaszát a Gold Rush frissítés nyitotta meg, amely a Convoy című új játékmódot adta a játékhoz. Ebben két hétfős csapat játszhat egymás ellen. Az egyik csapatnak meg kell védenie egy konvojt és annak rakományát, míg értelemszerűen a másik csapatnak meg kell azt kaparintania. Az új játékmód egyelőre csak meghatározott időszakokban (minden nap 21:00 és 22:00 között) lesz elérhető, ilyenkor leváltja a többi játékmódot.
A Cloud Pirates korai változata egyelőre csak a My.com oldalán keresztül érhető el, de hamarosan a Steamre is megérkezik. ■

Cloud Pirates
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Cloud Pirates

hozzászólások (1)

ivanova36
ivanova36 2018.03.08. 16:20
http://massivelyop.com/2017/08/31/cloud-pirates-is-sunsetting-at-the-end-of-september/

Ma olvastam, hogy szeptember végén le is lőtték. Alacsony játékosszám miatt. Az áprilisi 1700 egyidejű játékosról leküzdötték a létszámot 200 körülire, így nem csoda. Pedig nem volt rossz játék, de nem volt ismert.
ajánlott olvasnivaló