25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Xbox One-ra is elkészül a Perception

PC és PS4 mellett a Microsoft konzolján is elérhető lesz a vak nő hátborzongató története.

Írta: GeryG

2015-ben indult el a Perception fejlesztése, amelyet az egykori BioShock fejlesztők által alapított The Deep End Games csapata készít. A bejelentéskor még csak PC-ről volt szó, ám néhány héttel ezelőtt kiderült, hogy PlayStation 4-re is elkészül a horrorjáték. A történet egy vak nőről szól, aki visszatérő álmában egy különös, régi házat lát újra és újra. Idővel kideríti, hogy a ház tényleg létezik, ezért el is utazik oda, hogy a végére járjon álmainak. A házban azonban egy gonosz jelenés garázdálkodik, akivel így meg kell küzdenie. A játék érdekessége, hogy mivel hősünk vak, így csak a hangok visszaverődéséből tudunk majd tájékozódni. Ha azonban túl nagy zajt csapunk, magunkra vonhatjuk a jelenés figyelmét is.
A Perception igen érdekes projektnek tűnik, amely a tervek szerint még idén meg fog jelenni. És a legfrissebb hírek szerint nem csak PC-re és PlayStation 4-re, hanem Xbox One-ra is.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Perception

Platform:

Fejlesztő: The Deep End Games

Megjelenés:
2017. május 30. PC
n/a: PS4, X1

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!