Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Villámrajtot vett a Battle Princess Madelyn Kickstarter kampánya

Alig néhány napja indult el a gyűjtés, máris karnyújtásnyi közelségbe került a siker.

2017.03.17. 14:26 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Néhány héttel ezelőtt mi is beszámoltunk róla, hogy készül a Battle Princess Madelyn, a Casual Bit Games oldalnézetes fantasy akció-kalandjátéka. A játék érdekessége, hogy az ötlet az egyik fejlesztő kislányának fejéből pattant ki, aki szeretett volna benne lenni a Ghouls N’ Ghosts című játékban. Apja ekkor tett neki ígéretet, hogy készít egy játékot, amelynek ő, Madelyn lesz a főszereplője.
A projekt már fut egy ideje, de most a játékosoktól várják a segítséget a folytatáshoz a készítők. Ezért elrajtolt a játék Kickstarter kampánya, ahol 60 000 kanadai dollárt szeretnének összegyűjteni. Erre minden esélyük meg is van, ugyanis alig néhány nap után máris közel 43,5 ezernél jár a mutató. A gyűjtés még közel egy hónapig tart, szóval bőven van idő a kitűzött célt megsokszorozni. Arról azonban egyelőre nincs hír, hogy az extra támogatástért milyen extra tartalmak kerülhetnek a játékba.
A Battle Princess Madelyn valamikor az év vége felé jelenhet meg, de egy nagyon korai változatot le lehet már tölteni a Steamről. ■

http://store.steampowered.com/app/603930
Battle Princess Madelyn
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Battle Princess Madelyn

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló