Mario Tennis Aces
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Life is Feudal: Forest Village

Május végén jelenik meg a Life is Feudal: Forest Village

A középkori városépítő játék korai változata nem győzte meg maradéktalanul a játékosokat, de talán a teljes kiadás jobban sikerül majd.

2017.05.12. 06:04 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Manapság a vikingek mellett a középkori élet is egyre nagyobb divat kezd lenni a játékfejlesztők körében. A jobbágyok és földesurak korszakát dolgozza fel a Life is Feudal: MMO, a Life is Feudal: Your Own, valamint a Life is Feudal: Forest Village. Most foglalkozzunk utóbbival, ugyanis a Bitbox bejelentette, a játék heteken belül elhagyja korai változatát.

Egy valós idejű stratégiai játékról van szó, amelyben egy középkori település mindennapjait kell igazgatnunk. Lakóházakat kell emelnünk, farmokat telepítenünk, gondoskodnunk a nép jólétéről. Olyan tényezőkkel kell számolnunk, mint az élelmezés, a dinamikusan változó időjárás és évszakok, valamint az emberek általános morálja vagy a véletlenszerűen bekövetkező katasztrófák. Mindezt hagyományos felülnézetben tehetjük meg, de bármikor leereszkedhetünk a talajszintre, hogy az emberek szemén át nézzük településünket.

A készítők elérkezettnek látták az időt, hogy a korai változatot felváltsa a teljes kiadás. Ez a verzió tavaly nyáron debütált a Steamen, de igazán nem tudta meggyőzni a játékosokat. A premierre május 26-án kerül sor, ekkor kiderül, hogy a teljes kiadás képes-e belopni magát a játékosok szívébe. ■

előző
következő
Május végén jelenik meg a Life is Feudal: Forest Village
Május végén jelenik meg a Life is Feudal: Forest VillageMájus végén jelenik meg a Life is Feudal: Forest VillageMájus végén jelenik meg a Life is Feudal: Forest VillageMájus végén jelenik meg a Life is Feudal: Forest VillageMájus végén jelenik meg a Life is Feudal: Forest VillageMájus végén jelenik meg a Life is Feudal: Forest VillageMájus végén jelenik meg a Life is Feudal: Forest VillageMájus végén jelenik meg a Life is Feudal: Forest VillageMájus végén jelenik meg a Life is Feudal: Forest VillageMájus végén jelenik meg a Life is Feudal: Forest VillageMájus végén jelenik meg a Life is Feudal: Forest VillageMájus végén jelenik meg a Life is Feudal: Forest VillageMájus végén jelenik meg a Life is Feudal: Forest VillageMájus végén jelenik meg a Life is Feudal: Forest VillageMájus végén jelenik meg a Life is Feudal: Forest VillageMájus végén jelenik meg a Life is Feudal: Forest VillageMájus végén jelenik meg a Life is Feudal: Forest VillageMájus végén jelenik meg a Life is Feudal: Forest Village
Life is Feudal: Forest Village
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Life is Feudal: Forest Village

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló