Mario Tennis Aces
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

E3 2017

Call of Duty WWII

A Call of Duty: WWII divízióiról

A készítők belepiszkálnak a karakterosztályok és a perkök használatába.

2017.06.14. 18:51 | szerző: GeryG | kategória: E3 2017

Bár rajongók milliói örülhetnek a hírnek, miszerint a Call of Duty hosszú évek után visszatér a korábban annyira utált, ám mostanra ismét hiányolt világháborús témához, azért maradhattak még kétségek az új résszel kapcsolatban. A Call of Duty: WWII ugyanis hiába ígéri le a csillagokat, hogy minden idők legkeményebb világháborús játéka lesz, ha közben tök ugyanazt kapjuk, mint az elmúlt években – legfeljebb más fegyverekkel.

Nos, a Sledgehammer Games igyekszik a játékmenetet is alaposan felrázni, igaz ez a már jól ismert karakterosztályokra és perkökre is. Ezek terén is lesznek változások, méghozzá a divíziók bevezetésével. Összesen öt divízió kap helyet a játékban: infantry, expeditionary, armored, airborne és mountain. Ezek mindegyike ugyanazt az alapkiképzést kapja, vagyis minden divízión belül használható minden fegyver. Csakhogy lesznek divíziótréningek is, amelyek egy bizonyos fegyverhez vagy perkhöz kötődnek. Ez tehát azt jelenti, hogy habár minden fegyver mindenki számára használható lesz, de bizonyos perkök csak bizonyos divíziókban érhetőek el. Továbbmenve bizonyos perkök bizonyos fegyverekkel párosítva sokkal hatékonyabbá teszik a játékos karakterét. Jó példa erre az airborne, vagyis az ejtőernyős divízió, amely kimondottan a géppisztolyokra specializálódott, vagy a mountain divízió, amely a mesterlövészpuskákkal bánik páratlanul.

Így a játékosoknak megmarad a szabad mozgás a karakterosztályok között, ám mégis lesz taktikai mélysége is, hogy melyik divíziót képviseljük. A Call of Duty: WWII november 3-án fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra, de az E3-on kiderült, a zárt béta augusztus 25-én rajtol el PS4-en. ■

Call of Duty WWII
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Call of Duty WWII

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló