Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Tom Clancy's Rainbow Six: Siege

Hatalmas frissítést kap a Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege

Szó szerint óriási lesz a következő patch, amely alapjaiban írja át a játékot.

2017.08.08. 15:20 | GeryG | kategória: Játék

A Ubisoft a napokban több érdekes hírrel is szolgált a Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege rajongóinak. Az első, hogy a játék átlépte a 20 milliós álomhatárt a regisztrált játékosok tekintetében. Ez persze nem azt jelenti, hogy ennyien játszanak aktívan a játékkal, mindössze ennyi regisztrált játékot gyűjtött 2015 decembere óta. A naponta aktív játékosok száma sem csekély, hiszen a statisztikák szerint 2,3 millióan vannak, akik minden nap felcsatlakoznak a szerverekre.

A másik hír a következő frissítésről szól, amely az eddigi egyik legnagyobb lesz. Az előzetes becslések szerint 15-26 GB körüli letöltésre kell számítani mindhárom platformon, ám PC-n ez akár 42 GB-ra is rúghat, ha az új Ultra HD textúracsomagot is hozzá csapjuk. A hatalmas méretet a játék adatkezelésének teljes megreformálása indokolja. A jövőben ugyanis teljesen átalakítják a további frissítések szerkezetét, ehhez viszont rengeteg adattömböt át kell alakítani. Az új frissítéssel egyébként egy új tömörítő eljárást is bevezetnek, amellyel a jövőbeli letöltések 12-15%-kal lehetnek kisebbek.

Hogy az Y2S3.0 névre keresztelt új frissítés pontosan mit és hogyan csinál, arról a hivatalos oldalon olvashattok részletesen. Azt azonban egyelőre ott sem árulták el, hogy a frissítés mikor érkezik meg. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Tom Clancy's Rainbow Six: Siege
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Tom Clancy's Rainbow Six: Siege

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló