Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Dead Rising 4

Dead Rising 4 PS4-re is

A zombis széria negyedik része először csak X1-re és Windows 10-re jelent meg, majd jött a Steames változat. Az év végén pedig PS4-re is megérkezik.

2017.09.04. 15:39 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Tavaly év végén jelent meg a Dead Rising 4, a népszerű zombis őrület legutóbbi epizódja. A sorozatra mindig is jellemző volt, hogy egy picit sem veszi komolyan önmagát. Ennek köszönhetően rengeteg olyan eszement fegyverrel apríthattuk az élőholt lakosságot, amilyennel más hasonló játékban biztosan nem.

A negyedik rész először csak Xbox One-ra és Windows 10-re jelent meg, majd néhány hónappal később érkezett meg a Steamre is. A Capcom pedig a minap jelentette be, hogy az év végén, nagyjából egy évvel az eredeti premier után PlayStation 4-re is megjelenik a Dead Rising 4: Frank’s Big Package. Ahogy az ilyenkor lenni szokott, ebben az új kiadásban nem csak az alapjáték, de az ahhoz eddig megjelent összes kiegészítő is megtalálható. És, hogy valami újdonsággal is kecsegtessenek a készítők, egy új játékmód is helyet kap. A Capcom Heroesban Frank a kiadó játékaiból ismert hősük különleges képességeit kapja meg, ezekkel vághat rendet a zombik közt. Emellett egy sor kosztümöt is ráaggathatunk majd.

A Dead Rising 4: Frank’s Big Package tehát kizárólag PlayStation 4-re fog megjelenni, méghozzá december 5-én. ■

előző
következő
Dead Rising 4 PS4-re is
Dead Rising 4 PS4-re isDead Rising 4 PS4-re isDead Rising 4 PS4-re isDead Rising 4 PS4-re isDead Rising 4 PS4-re isDead Rising 4 PS4-re isDead Rising 4 PS4-re isDead Rising 4 PS4-re isDead Rising 4 PS4-re isDead Rising 4 PS4-re isDead Rising 4 PS4-re isDead Rising 4 PS4-re is
Dead Rising 4
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Dead Rising 4

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló