Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Mirage: Arcane Warfare

Egy napig ingyen töltheted le a Mirage: Arcane Warfare-t

Ma estétől 24 órán át ingyen zsákolhatod be a fantasy akciójátékot, de ha lemaradsz róla, később is jelentősen olcsóbb lesz, mint eddig.

2017.09.06. 11:27 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Idén májusban jelent meg a Torn Banner Studios legújabb játéka, a Mirage: Arcane Warfare. A stúdió korábban a középkori akciójátékkal, a Chivalry: Medieval Warfare-rel hívta fel magára a figyelmet, legutóbbi alkotásuk ennek a fantasy változata. Csakhogy a jelek szerint nem igazán győzte meg a játékosokat, akik mindössze 69%-os tetszési indexet hoztak össze neki a Steamen. Azt is alig párszázan.

A fejlesztők ezért elhatározták, hogy tesznek még egy próbát, hogy minél több emberhez eljuttassák játékukat. Így ma este hét órától egy teljes napon át (vagyis holnap este hétig) ingyen szerezhetjük meg a játékot a Steamen. Ez azt jelenti, hogy aki az ingyenes periódus alatt csap le rá, az végleg meg is szerezte magának. Aki viszont esetleg lemarad a lehetőségről, az utána is sokkal olcsóbban juthat majd hozzá a játékhoz (ha akar…), mivel tulajdonképpen véglegesen a harmadára csökken az ára. ■

Mirage: Arcane Warfare
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Mirage: Arcane Warfare

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló