Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Ancestors Legacy Ancestors Legacy

Ancestors Legacy - bemutatkozott az első frakció

A vikingek mellett további háromról fog lehullani a lepel a megjelenésig.

2017.09.10. 16:01 | szerző: Zoo_Lee | kategória: Játék

A Destructive Creations által készített Ancestors Legacy egyike a legígéretesebb, fejlesztés alatt álló stratégiáknak, a fejlesztők pedig a napokban kezdték el csepegtetni az érdeklődők számára az egyre velősebb információbombákat és játékmenet-videókat. Hivatalosan is bemutatták a középkori Európában játszódó játék négy frakciójának egyikét, a vikingeket, akik könnyű egységeiknek és állandó épületeik hiányának köszönhetően a leggyorsabb, legagresszívabb választható népcsoport lesznek, kifejezetten gyors támadásokra, visszavonulásokra hangolva.

A bemutatóval együtt egy új játékmenet-videót is kiadtak, amelyben részletesebben is bemutatják a bejelentéskor is hangoztatott mély, taktikai elemeket, részletgazdag egységeket és animációkat. A megjelenés 2018 második negyedében várható. ■

előző
következő
Ancestors Legacy - bemutatkozott az első frakció
Ancestors Legacy - bemutatkozott az első frakcióAncestors Legacy - bemutatkozott az első frakcióAncestors Legacy - bemutatkozott az első frakcióAncestors Legacy - bemutatkozott az első frakcióAncestors Legacy - bemutatkozott az első frakcióAncestors Legacy - bemutatkozott az első frakcióAncestors Legacy - bemutatkozott az első frakcióAncestors Legacy - bemutatkozott az első frakcióAncestors Legacy - bemutatkozott az első frakcióAncestors Legacy - bemutatkozott az első frakcióAncestors Legacy - bemutatkozott az első frakció
Ancestors Legacy
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Ancestors Legacy

hozzászólások (1)

ivanova36
ivanova36 2017.09.11. 07:57
Nem néz ki rosszul és van pár játékelembeli újítás, de messze nem olyan eget rengető, mint amilyennek a készítők láttatni szeretnék. A videóban talán ha a figyelemelterelésként falu égetés volt az egyik olyan amivel eddig más rts-ben nem találkoztam. A többi már benne volt a warcraft 2 - dark reign - warcraft 3 és más korabeli rts-ekben.

Mindenesetre érdekes a körítés és vegyítés, meglátjuk 9 hónap múlva mit sikerül megvalósítani a végleges verzióban, így érdemes lehet figyelemmel kísérni.
ajánlott olvasnivaló