Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Fortnite

20 milliónál jár a Fortnite

Új mérföldkőnél jár az Epic Games játéka, amelyhez jelentős frissítés érkezett.

2017.11.09. 06:02 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az Epic Games nem kapkodta el a Fortnite fejlesztését, hiszen azt sok-sok évvel ezelőtt jelentették be, de korai változatában is csak idén rajtolt el. Jó munkához idő kell, és a jelek szerint a stúdió jó munkát végez. Legalábbis ezt mutatja, hogy a játék a napokban újabb mérföldkőhöz érkezett: átlépte a 20 milliós regisztrált játékos számot. Ez mindhárom platformra értendő és vélhetően beleszámolták a fizetős alapjáték mellett a nemrég elrajtolt ingyenes Battle Royale játékmód játékosait is.

A stúdió a Twitteren köszönte meg a rajongók töretlen támogatását, és egyúttal bejelentették, hogy megérkezett az 1.8.2-es frissítés is. Ennek egyik újdonsága a Battle Royale játékmódban megjelenik a hordozható bokor. Az egyszer használható eszközzel elbújhatunk az ellenségeink elől, ám a legkisebb sérüléstől is azonnal megsemmisül, akár más játékos támad ránk, akár a vihar okoz sérülést. A bokor legendás tárgynak minősül, így csak ládákban és segélycsomagokban akadhatunk rá.

Szintén a Battle Royale játékmódhoz érkezett meg a Season Shop, amely a játékon belüli áruházat takarja. A játékosok itt vásárolhatnak szezonális fegyvereket, kosztümöket és vitorlázókat. Az első szezonban szintünk függvényében a következők vásárolhatóak meg:

  • 5. szint – Vitorlázó: Aerial Assault One
  • 15. szint – Kosztüm: Aerial Assault Trooper
  • 20. szint – Kosztüm: Renegade Raider
  • 35. szint – Csákány: Raider’s Revenge

Természetesen a frissítés az új tartalmakon túl javít néhány ismert hibát, valamint finomít bizonyos fegyverek és eszközök tulajdonságain is. A frissítés részletes leírását a hivatalos oldalon olvashatjátok. ■

előző
következő
20 milliónál jár a Fortnite
20 milliónál jár a Fortnite20 milliónál jár a Fortnite20 milliónál jár a Fortnite
Fortnite
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Fortnite

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló