Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

World in Conflict

Ingyenes a World in Conflict: Complete Edition

A remek stratégiai játékot úgy szerezheted meg, ha regisztrálsz a Uplay áruházába!

2017.12.04. 19:45 | GeryG | kategória: Játék

A Ubisoft is igyekszik felzárkózni az olyan kiadókhoz, mint a Sony vagy a Microsoft és időről időre átmenetileg ingyenessé teszik valamelyik játékukat. Ilyen volt egy hónappal ezelőtt a Watch_Dogs, amelyet most egy másik gyöngyszem követ.

A World in Conflict 2007 őszén, vagyis épp tíz évvel ezelőtt jelent meg, és akkoriban igen csak egyedinek számított. Sőt, sok szempontból ma is. A játék egyike volt az első DirectX 10-es alkotásoknak, így olyan látványvilágot prezentált, mint előtte kevesen. Emellett a játékmenet is kellemesen összetett volt, de nem túl nehéz, amihez még ide vehetjük az izgalmas történetet is. Egyetlen igazi negatívumként talán csak az optimalizálatlanságot lehetett neki felróni.

Nos, mától A World in Conflict: Complete Edition egy hétig ingyen szerezhető meg a Uplay áruházában. Ahhoz, hogy megszerezhesd a játékot (és annak Soviet Assault kiegészítőjét), mindössze regisztrálnod kell a Uplay áruházába. Ha már van profilod, akkor pedig csak bejelentkezni és hozzáadni a játékot a saját listádhoz. Az ajánlat tehát még egy hétig, december 11-ig érvényes. ■

World in Conflict
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
World in Conflict

hozzászólások (12)

ivanova36
ivanova36 2017.12.05. 10:04
Furcsa hogy játszhatatlan lett, pedig a WiC nem egy mai darab, és akkor mikor kijött sem volt vele gond az akkori konfigomom, rendben elfutott. Így ha a második monitor csak térkép akkor sem kellene többet "fogyasztania" max a kétszeresét, de az is eléggé extrém eset. Marad az optimalizálásbeli probléma. Pedig hangulatos játék volt a maga idejében, de nem tudom hogy fogyott, bár feltehetően nem túl jól hiszen nincs belőle második rész.

Lehet megelőzte a korát és a korabeli RTS-ekkel szemben itt ugye limitált volt az egységszám a elkölthető pontok miatt, ráadásul ez eléggé kis létszámra korlátozta a "sereg" maximális méretét, plusz kimaradt olyan apróság mint bázisépítés, gazdaság. Így ez is inkább volt taktikai játék, sem mint stratégiai.

Sok ilyen apró gyöngyszem veszett el az évek során a nagy rohanásban, pl az Arsenal - Taste of Power - valamikor 1997 körülről.
Lacko
Lacko 2017.12.05. 10:42
Az igaz, hogyha lemegy ez a WiC kampány dec 11-én, akkor utána az AC Blackflag lesz ingyenes? Mármint dec 12-től?
ivanova36
ivanova36 2017.12.05. 11:06
Az:
"
Then, in honor of the tenth anniversary of the first Assassin’s Creed game, you’ll be able to get Assassin’s Creed IV Black Flag for free from December 12 (6AM PST) through December 18 (2AM PST). As long as you download the games through Uplay during their free periods, they will be yours to keep and play whenever you like. " - http://blog.ubi.com/get-two-ubisoft-pc-classics-free-december/
ivanova36
ivanova36 2017.12.06. 06:57
Bezsákolva, de tegnap nem néztem még meg, inkább az 1.8-as Divisiont próbáltam ki.
ivanova36
ivanova36 2017.12.07. 10:48
Kipróbálva.
Remekül futott, bár a Tutorial után kicsit aggódtam, hogy ez a Complete Edition a neve ellenére nem tartalmazza az eredeti kampányt, mert amikor indítottam volna az új kampányt, csak az orosz részt hozta fel.
Kis utánaolvasás után kiderült hogy a New campaign noha orosz küldetéssel kezdődik, elvileg bele van szőve az eredeti kampány feladatai is, így váltakozva, párhuzamosan körvonalazódik majd ki az egész konfliktus. Nem egy Tom Clancy: Red Storm Rising, de bőven jó hangulata van.
ajánlott olvasnivaló