Pokemon Let's Go
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Conan Exiles

Tavasszal kilép early accessből a Conan Exiles

Egyúttal azt is elárulták, mi lesz a gyűjtői kiadásban.

2017.12.12. 23:21 | szerző: Dino | kategória: Játék

Január végén rajtolt el a Funcom nyílt világú túlélőjátékának, a Conan Exilesnak a korai hozzáférésű változata. Bár a szerverek körül volt kis mizéria a startnál, ez nem tántorította el az érdeklődőket, az első héten ugyanis 320 ezer példányra csaptak le a játékosok, ezzel pedig meg is térült a fejlesztők addigi munkája. Időközben elindult az Xbox One verzió tesztje is, most pedig végre megtudhattuk, mikor lép ki az early access fázisból a barbáros játék.

A nagy nap 2018. május 8. lesz, ekkor a PC és Xbox One verzió mellé megérkezik egyúttal a PlayStation 4 változat is. PC-re 39,99 dollárba fog kerülni a játék, míg a két konzolra 49,99 dolláros áron lesz megvásárolható (PC-re jelenleg 29,99 dollárért lehet benevezni az Early Access változatba - az Xbox One Game Preview keretében elérhető X1-verzióra nincs kedvezmény.) Dobozos kiadás is lesz a Koch Mediával együttműködve, ennek előrendelői a Day One Editiont kapják majd meg, amelyben nyomtatott térképet és egy játékbeli kardot kapnak a játék mellé.

Nem marad el a limitált gyűjtői kiadás se, a következő tartalommal (amelyet a fenti képen is láthattok):

  • 15 cm magas Conan, a barbár figura (a Conan Exiles cinematic trailere alapján modellezve).
  • Színes képregényfüzet, amely kifejezetten ehhez a játékhoz készült.
  • A játék zenéje, kiegészítve az Age of Conan: Hyborian Adventures és az Age of Conan: Rise of the Godslayer dallamaival.
  • Művészeti könyv.
  • A játék világának színes térképe.
  • Digitális képregények (hat darab, benne a teljes A Witch Shall Be Born sztorival).
  • Dgitális RPG könyv (368 oldalas szabálykönyv a papíralapú Conan szerepjátékhoz).

előző
következő
Tavasszal kilép early accessből a Conan Exiles
Tavasszal kilép early accessből a Conan Exiles Tavasszal kilép early accessből a Conan Exiles Tavasszal kilép early accessből a Conan Exiles Tavasszal kilép early accessből a Conan Exiles Tavasszal kilép early accessből a Conan Exiles Tavasszal kilép early accessből a Conan Exiles Tavasszal kilép early accessből a Conan Exiles Tavasszal kilép early accessből a Conan Exiles Tavasszal kilép early accessből a Conan Exiles Tavasszal kilép early accessből a Conan Exiles Tavasszal kilép early accessből a Conan Exiles
Conan Exiles
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Conan Exiles

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló