Switch
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

World of Warships

Közelednek a kikötőhöz a francia hadihajók - World of Warships 0.7.1-es frissítés

Négy csatahajó már korai hozzáférésben megszerezhető.

2018.02.12. 11:33 | szerző: Dino | kategória: Játék

A múlt héten megérkezett a World of Warships 0.7.1-es frissítése, amely a korábbi hírekkel ellentétben még nem hozta el a francia hadihajókat, de megkezdte a játék előkészítését az új ághoz. Elkezdhetjük a Vive la France kollekció gyűjtögetését (francia és szövetségi hajók stilizált fotóival, címerpajzsokkal és a francia haditengerészethez kapcsolódó fegyverekkel), jött egy új megszerezhető parancsnok, Jean-Jacques Honoré, és megnyílt Marseille kikötője is. Egyúttal elindult a kláncsaták második évadja is, Island of Ice címmel. Ez egészen április 16-áig fog tartani.

Egy kis előzetest is kapunk az új csatahajókból a frissítéssel: a Vive la France konténereket megszerezve szerencsés esetben Combat Mission tokeneket kaphatunk, amelyek korai hozzáférésben a Tier V-VIII közti hajókat teszi elérhetővé, mégpedig a Bretagne-t, a Normandie-t, a Lyont és a Richelieu-t.

Az újdonságok, módosítások teljes listáját a hivatalos oldalon lehet elérni, a fontosabbakat pedig az alábbi videóban is bemutatják. ■

World of Warships
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
World of Warships

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló