Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

State of Decay 2

Májusban jön a State of Decay 2

A tavalyra várt játék idén tavasszal végre tényleg megjelenhet.

2018.03.07. 10:50 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Először a 2016-os E3-on hallhattunk a State of Decay 2-ről, de az Undead Labs az elmúlt bő másfél évben nem árasztott el minket túl sok infóval. Az eredeti premierdátumot viszont nem tudták tartani, így tavalyról erre az évre csúszott a megjelenés. Legalábbis a legfrissebb hírek szerint.

Ezek ugyanis arról szólnak, hogy a State of Decay 2 május 22-én fog megjelenni PC-re és Xbox One-ra. A készítők ígérete szerint egy vérbeli folytatáshoz lesz szerencsénk, amely mindenből szebbet, jobbat, többet kínál majd. Természetesen a zombis túlélőkalandot négyfős kooperatív módban lesz a legnagyobb élmény átélni, de akár magányos farkasként is dacolhatunk a túlvilági elemekkel. A játékban szereplő összes karakter saját történettel és célokkal rendelkezik, ami még életszerűbbé teszi a zombiktól hemzsegő világot. Emellett a saját táborunk menedzselése is sokkal részletesebb lesz.

A State of Decay 2 két kiadásban lesz megvásárolható. A Standard Edition mellett választhatjuk az Ultimate Editiont is. Utóbbi nem csak az Independence Packot és a Daybreak Packot foglalja pluszban magába (ezek később fognak megjelenni), de a játékosok négy nappal a többiek előtt, vagyis május 18-án beléphetnek Tumbull megyébe. Illetve a csomag része még egy letöltőkulcs a State of Decay: Year-One Survival Editionhöz is. ■

State of Decay 2
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
State of Decay 2

hozzászólások (2)

Artyom
Artyom 2018.03.07. 14:09
Nap legjobb híre. :)
KobraP
KobraP 2018.03.07. 18:25
Számomra messze a kedvenc zombis játék, aki nem próbálta még ki, az tegye meg :D .
ajánlott olvasnivaló