Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Hearthstone: Heroes of Warcraft

Bejelentették az új Hearthstone kiegészítőt

Kalandjaink ezúttal az elátkozott Witchwood területén folytatódnak.

2018.03.13. 23:12 | szerző: Captain Balu | kategória: Játék

A Blizzard bejelentette a Hearthstone legújabb kiegészítőjét, amely a The Witchwood nevet kapta. Ezúttal worgenekkel és egyéb rémségekkel teli erdőbe visz az utunk.
Az új csomag érkezésével 135 új kártyával bővülhet gyűjteményünk, valamint bemutatkozik két új játékmechanika, a Rush és az Echo is. A Rush a Charge kvázi kistestvére: ha kijátszunk egy ilyen lapot, azonnal támadhatunk vele, de csakis lényekre. Az Echo tulajdonsággal rendelkező lapokat pedig akárhányszor kijátszhatjuk egy körben, amíg bírjuk azt manával.

Kapunk egy új egyjátékos kalandot is, a Monster Huntot, ami olyasmi lesz, mint a már Kobolds and Catacombsban megismert Dungeon Run. A négy egyedi hős egyikével fogjuk járni az elátkozott erdő területét, ahol jó szörnyvadászhoz illően bossok ellen harcolunk, és minden győztes csata után itt is bővíthetjük majd paklinkat újabb lapokkal.

Az új csomag még nem kapott megjelenési dátumot, de az előrendelés már él, így aki előre bizalmat szavaz a The Witchwoodnak, az egy új hátlappal és 70 paklival gazdagodhat. ■

Hearthstone: Heroes of Warcraft
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Hearthstone: Heroes of Warcraft

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló