Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Szabadidő

Programajánló: SaveGame már második alkalommal

Retro és aktuális játékok, flipperek és indie fejlesztők a Lurdy házban.

2018.03.16. 22:41 | szerző: Dino | kategória: Szabadidő

Retro és aktuális játékok keveredtek a tavaly első ízben megrendezett SaveGame Független Videojáték-kiállításon, amely szombaton (március 17-én) ismét megrendezésre kerül. A program gerincét ezúttal is a retro videojátékok, játéktermi automaták és flipperek jelentik, emellett azonban ismét számos aktuális gamer téma is képviseli magát, a VR-tól a Nintendo Switchig. Most is több hazai indie játékfejlesztő lesz jelen a rendezvényen, bemutatva legújabb játékaikat. De aki hagyományos társasjátékokat keres, youtuberekkel szeretne találkozni, cosplayereket látni, vagy esetleg a kerekasztal-beszélgetések érdeklik, az is megtalálhatja a számítását - ráadásul még nyereményjátékok is lesznek.

A tavalyi kiállítással a legnagyobb probléma az volt, hogy igen hamar szardíniának érezhette magát az ember: túl kicsi volt a terem. Ezt látva a szervezők a mostani alkalomra dupla akkora területet választottak, úgyhogy várhatóan kevésbé lesz zsúfolt a helyszín.
A második SaveGame időpontja március 17. szombat, amikor 10-19 óra között a Lurdy házba várják az érdeklődőket. Alább a tavalyin készített rövid videónkat nézhetitek meg. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló