25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Olasz tankok a World of Tanksben

Buffon, az olasz fociválogatott kapusa szerepel az új reklámfilmben.

Írta: Dino

Több hírességgel is dolgozott már együtt a Wargaming játékai promóciója során, szerepelt már például Steven Seagal és Dolph Lundgren is reklámfilmben, de metalzenekarral is kooperáltak már. A legújabb frissítéshez is egy ismert személyt kértek fel márkanagykövetnek: az olasz tankok játékba kerülését az itáliai válogatott futballcsapat kapusa, Gianluigi Buffon prezentálja az alábbi kisfilmben.

"A World of Tanks és a foci párosítása furcsának tűnhet, de hidd el, valójában nem az." - nyilatkozta az együttműködésről Anton Pankov a Wargamingtől. - "Akár 15-en vagytok 15 ellen a játékunkban, vagy 11-en 11 ellen a fociban, minden a csapatjátékon múlik. Jól kell gondolkodnod, mert a megfelelő stratégia és taktika létfontosságú a győzelemhez. Erre alapozva gondoltuk, hogy a legendás Buffonnal való együttműködés teljesen jól passzol az olasz tankok ünnepléséhez."

Buffon ráadásul nem csak a reklámfilmben szerepel: a mától elérhető olasz tankokhoz használható egyik parancsnokként is ő jelenik meg a játékban.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

További képek

  • World of Tanks
Dino

Dino
Kb. 8 évesen ismerkedett meg egy ZX81-gyel, amit egy C64 követett. 1993-tól a Commodore Világnál és utódlapjainál, valamint a ZED-nél dolgozott, majd 1998-ban barátaival megalapította a PC Dome-ot. A többi már történelem...

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!