25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Steven Seagal a World of Warships új reklámfilmjében

Az Úszó erőd után ismét csatahajóval került kapcsolatba az ismert színész.

Írta: Dino 1 hozzászólás

Steven Seagal neve leginkább az 1980-as évek végén és a '90-es évek során készült akciófilmjeiről ismert, a mára kisebb súlyfelesleget is begyűjtő színész mostanában egy-egy filmszerep mellett inkább zenél együttesével. Talán az Úszó erőd (Under Siege - vigyázat, a linken Erika Eleniak is előbukkan egy tortából, nem teljesen felöltözve!) filmje miatt kereste meg a Wargaming a 64 esztendős Seagalt, hogy szerepeljen a World of Warships játékhoz készülő reklámfilmben, hiszen Casey Ryback szerepében egy csatahajó szakácsát (majd persze fő akcióhősét) alakította. A színész pár hónappal ezelőtt járt a minszki központú fejlesztőcsapatnál, mostanra pedig elkészült a reklámfilm, amelyet alább nézhettek meg.
De azért ennél kicsit több szerepe is van Seagalnek a játékban: a december 14-éig tartó események során 10-es szintre fejlődve, majd a különleges küldetést teljesítve (70000 XP-t kell gyűjteni Random, Ranked, Team és Co-op csatákban) Steven Seagal is bekerül a legénység soraiba.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

További képek

  • World of Warships

World of Warships

Platform:

Fejlesztő: Wargaming.net

Megjelenés: 2015. szeptember 17.

» Tovább a játék adatlapjára

Dino

Dino
Kb. 8 évesen ismerkedett meg egy ZX81-gyel, amit egy C64 követett. 1993-tól a Commodore Világnál és utódlapjainál, valamint a ZED-nél dolgozott, majd 1998-ban barátaival megalapította a PC Dome-ot. A többi már történelem...

HOZZÁSZÓLÁSOK

szbszig
szbszig [33601]
Seagalról csak annyit, hogy egy ideje már udvarol Oroszországnak meg a hasonló kelet-európai és közép-ázsiai illiberális demokráciáknak. Nem is eredménytelenül, ma végre megkapta, amire Depardieu-höz hasonlóan annyira vágyott: az orosz állampolgárságot.
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (1 db)