Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Konzol - Nintendo

Nintendo Labo sajtóbemutató video

Nintendo Labo sajtóbemutató video

Videóban is bemutatjuk, milyen kartonjátékokat dobott piacra a Nintendo.

2018.05.09. 18:08 | Dino | kategória: Konzol - Nintendo

A prágai Nintendo Labo sajtórendezvényről videót is készítettünk, így most ebben a formában is elmeséljük, milyen Switch-kiegészítőket lehet kartonból összerakni.

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

hozzászólások (8)

stero
stero 2018.05.10. 11:46
Jogos .. nemtudom ez a kartonos dolog eltántorítana mintsem felkeltené az érdeklődésemet, de hát nem én vagyok a célközönség. Nemtudom ez a kartondoboz amit kap az ember ez teljesen szabadon hajtogatható vagy vannak sémák. Ha vannak akkor az műanyaggal is megoldható, ha nincsenek akkor teljesen alaptalan a műanyagos felvetésem.
GeryG
GeryG 2018.05.10. 12:11
Vannak, perforáció mentén lehet hajtogatni az alakzatokat az előre megadott séma szerint. Lényegében tényleg olyan mint a LEGO vagy az IKEA. Követed az instrukciókat és kapsz egy előre megtervezett kütyüt.

A célközönség tényleg a gyerekek, minden játék nekik szól. A legfelnőttesebb is a horgászás volt közülük... :D
Sityi
Sityi 2018.05.10. 13:19
Plusz ugyebár a Ninty határozottan bátorít a kartonkütyük dekorálására, az meg műanyaggal szerintem nehezebb lenne megoldani - a kartonnak neki lehet esni filctollal, zsírkrétával, vízfestékkel, temperával, ceruzával (bár ez utóbbival én nem ajánlom, mert átlyukaszthatja).

(A lányomnak jelenlegi rajzkészsége folytán egyelőre nem fogom felajánlani a díszítést, talán majd később. Vagy beszélek a gondozó nénikkel a bölcsődében, milyen tippjük van :-D )
Pras
Pras 2018.05.10. 14:24
Illetve n+1. (ha más nem, PR-) szempontnak ott lehet az is, hogy már csak környezetvédelmi megfontolások miatt sem hintik méginkább tele a világot műanyag hulladékkal ott, ahol ez nem száz százalékig szükséges.
Sityi
Sityi 2018.05.12. 17:19
Összeraktam a bogarat, a pecabotot, a házikót és az alap motort. Ahhoz képest, hogy karton, szerintem rendben van, masszívabb, mint amilyennek tűnik. Persze nem árt, ha odafigyel az ember, de okés. Plusz a Nintendo még bátorít is arra, hogy ha véletlenül szakadna valami, akkor színes ragasztószalaggal javítsuk, mert az akár egy érdekes dekoráció alapja is lehet.
ajánlott olvasnivaló