Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Overkill's The Walking Dead

Grant az Overkill’s The Walking Dead harmadik főhőse

A zombis játék négy hős történetét meséli el, közülük Aidant és Mayát már megismerhettük. Most Grant csatlakozik hozzájuk.

2018.05.11. 05:43 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az Overkill Software még tavaly év végén kezdett bele abba a trailer-sorozatba, amely az Overkill’s The Walking Dead négy főhősét mutatja be. A hosszú csend után elsőként Aidant ismerhettük meg, aki az apokalipszis előtt nagyratörő üzletember volt. Őt Maya követte a sorban, aki a járvány kitörésekor a kórház egyik nővéreként dolgozott, így testközelből tapasztalhatta meg a betegség lefolyását.

A minap pedig befutott a harmadik karakterbemutató is, amelyben Grant a főszereplő. Grant a csapat legidősebb tagja, már nagypapa, akinek kétségkívül helyén van a töke, és még humora is van. Máskülönben nem ücsörögne egy sztrádán heverő roncsban egy zombival arról mesélve neki, milyen volt az unokája, miközben a többi zombi lassan körbeveszi őket.

Az Overkill’s The Walking Dead már csak egy hőst tartogat, akivel a premier előtt még biztosan megismerkedhetünk. A megjelenésre a tervek szerint valamikor ősszel kerülhet sor PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on. ■

Overkill's The Walking Dead
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Overkill's The Walking Dead

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló