Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Overkill's The Walking Dead

Újabb Overkill’s The Walking Dead karakterbemutató

Ismerd meg Mayát, avagy újabb erőteljes video arról, hogyan válhat egy hétköznapi ember igazi túlélővé.

2018.04.11. 17:47 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Payday szériát is jegyző Overkill Software évekkel ezelőtt jelentette be, hogy ők is elkészítik a maguk The Walking Dead játékát. Aztán hosszú-hosszú ideig csendbe burkolózott a stúdió, alig lehetett hallani az Overkill’s The Walking Deadről (leszámítva a több halasztást). Néhány héttel ezelőtt viszont érkezett egy látványos video, amelyben a négy főhős egyikét, Aidant mutatták be. Őt tegnap a második főszereplő, Maya követte.

Maya kórházi ápolóként a zombi-apokalipszis kirobbanásának epicentrumában volt. A sok furcsa sebesültet tömegével hozták a kórházba, harapásnyomokkal és más felszíni sérülésekkel. Egy közös mindegyikben volt: bár a sérüléseik ezt nem nagyon indokolták, mind hamar meghaltak… hogy aztán őrülten tomboló zombiként támadjanak rá a közelükben állókra. Maya és a kórház egyik orvosa egy ideig el tudta barikádozni magát az egyik kórteremben, de végül kénytelenek voltak szembeszállni az élőholtakkal. És, ahogy az ilyenkor lenni szokott, egyikük (nem Maya, hisz ő a főszereplő) megsebesül, és már csak percek választják el a zombiléttől. Mit tehet ilyenkor egy egyszerű ápolónő? Meghúzza a ravaszt.

Az Overkill Software ismét egy érzelmileg és látványvilágában is pokolian erős trailerrel jelentkezett, amely tökéletesen alkalmas arra, hogy felcsigázzon a játék iránt. Sajnos azonban magából, a játékmenetből továbbra sem láthattunk még semmit, így erősen kérdéses, hogy a hangulatos előzetesek után milyen játékot kapunk. Erre leghamarabb is csak valamikor ősszel kaphatunk választ, hacsak el nem halasztják ismét a premiert… ■

Overkill's The Walking Dead
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Overkill's The Walking Dead

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló