Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Overwatch

Frissült az Overwatch

Az 1.25-ös javítócsomag a közösségi élményt hivatott fokozni, de általános hibajavítások is vannak benne.

2018.06.28. 18:29 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Blizzard elkészült az Overwatch legújabb, 1.25-ös frissítésével. A javítócsomag főleg a közösségi élményt igyekszik felrázni, de általánosságban is csiszoltak a játékon itt-ott.

A játékosok mostantól minden meccs után díjazhatják a többi játékost azok kiemelkedő csapatmunkája, sportszerűsége és hasonló kvalitásai miatt. Ezzel extra XP-hez lehet jutni, illetve az elismerések szintje is nőhet, ez alapján pedig időnként jutalmakat lehet bezsebelni. Szintén újdonság a looking for group menüpont, ahol a játékosok saját paraméterek szerint alakíthatnak csapatokat. A játékosok mostantól azt is részletesen beállíthatják, hogy profiljukból mennyi látszódjon a barátok és az idegenek számára.

Symmetra karaktere alapos átalakításon ment keresztül, a fejlesztők elmondása szerint a játék megjelenése óta nem piszkáltak meg ennyire egyetlen karaktert sem. Új elsődleges és kiegészítő támadást kapott, két új képességgel és egy új ultimate képességgel is gazdagodott. Emellett a Horizon Lunar Colony pálya is megújult. Ez új design elemeket és játékmeneti módosításokat egyaránt jelent.

Az Overwatch 1.25-ös frissítése már elérhető, a részletes leírást a hivatalos oldalon olvashatjátok. ■

Overwatch
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Overwatch

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló