Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Red Faction: Guerrilla Re-Mars-tered Edition

Megjelent a Red Faction Guerrilla: Re-Mars-tered Edition

Újra elutazhatunk a Marsra, hogy még szebb környezetben verjük ki onnan a zsarnok uralkodókat.

2018.07.04. 16:06 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A 2009-es sci-fi akció-szerepjáték, a Red Faction Guerrilla, a sorozat harmadik epizódja volt, de sokak szerint az egyik legjobb. Talán éppen ezért esett a Volition Inc. választása is erre az epizódra, amikor azt latolgatták, melyiket újítsák fel.

A Red Faction Guerrilla: Re-Mars-tered Edition tegnap érkezett meg PC mellett a PlayStation 4-re és Xbox One-ra, ezzel a sorozat első ízben teszi tiszteletét az aktuális konzolgeneráción. Természetesen a felújítás elsősorban a grafikát érinti, amely élesebb textúrákban, új fény-árnyék effektekben, és magasabb – akár 4K-s – felbontásban ölt testet.

PC-re a Steamen lehet megvásárolni a játékot, de akinek megvan az eredeti kiadás, az ingyen kapja meg az új verziót. Mindenki másnak július 10-ig 50%-os kedvezmény jár az árából. ■

Red Faction: Guerrilla Re-Mars-tered Edition
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Red Faction: Guerrilla Re-Mars-tered Edition

hozzászólások (4)

Gobiakos
Gobiakos 2018.07.04. 20:11
Meg is jött hozzá a kedvem, hogy újra játszak vele, így már indult is az install. Fasza, hogy az eredeti tulajai (én is) ingyen kapják a remastered-et. :-)
Gobiakos
Gobiakos 2018.07.05. 09:31
A sima Steam Edition verzióm mentéseit miért nem tudom átemelni ide? Elvileg lehet, csak nagyon nem találom a módját, hogy ez hogyan tudna megtörténni.
Gump
Gump 2018.07.05. 10:44
ezt nézd meg
Gobiakos
Gobiakos 2018.07.05. 11:49
Dánke sőn! ;-)
ajánlott olvasnivaló