Yoshi's Crafted World
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Planet Coaster

Napokon belül jön a Planet Coaster Vintage Pack

A népszerű vidámpark-menedzser játék hamarosan újabb attrakciókkal bővül.

2018.07.05. 19:27 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Bár az elmúlt hónapok inkább a visszafogottabb fogadtatásban részesült Jurasic World Evolutionről szóltak a Frontier Developments háza táján, a stúdió nem feledkezett meg a másik parkmenedzser-játékáról sem. A dinoszauruszos játéknál sokkal sikeresebb Planet Coaster ugyanis napokon belül újabb DLC-vel bővül, jön a Vintage Pack.

Ahogy az már az elnevezésből is sejthető, ezúttal olyan attrakciók és kiegészítők kerültek a csomagba, amelyek régmúlt időket idéznek. Ilyen a két új hullámvasút, a Zephyrus és az Aces Sky is, mindkettő klasszikus fa hullámvasút. Mellettük egy sor más attrakció is várható: Round the World, Loop Da Loop, Test Flight, Hurricane és Centrum. Természetesen a komplett játékok és vasutak mellett a kiegészítő tárgyak és épületek is bővülni fognak, ételautomaták és régimódi tereptárgyak is érkeznek.

A Vintage Pack július 10-én válik elérhetővé a Steamen, a játék más DLC-ihez hasonló áron. De azoknak sem kell bánkódnia, akik most nem ruháznának be rá, ugyanis a DLC-vel egyszerre egy ingyenes frissítés is várható, benne néhány újdonsággal. Az egyik ilyen a The Mouse Hunt hullámvasút, de kapunk új étel- és italautomatákat, minijátékokat, növényeket és hasonlókat is. ■

Planet Coaster
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Planet Coaster

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló