Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Conan Exiles

A Conan Exiles a Funcom legsikeresebb játéka

A barbár MMORPG a legjobban és leggyorsabban fogyó játékká lépett elő a kiadó történetében. Ennek örömére bejelentették a következő DLC-t is.

2018.07.10. 17:01 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Bár messze nem lett tökéletes, így is elég szép eladásokat produkál a Conan Exiles. A barbár MMORPG néhány hónapig early access formában volt elérhető a Steamen, majd megérkezett a véglegesnek szánt változata is. A legfrissebb hírek szerint ez elég népszerű ahhoz, hogy a Funcom történetének legsikeresebb játékává tegye a Conan Exilest.

Legalábbis a leggyorsabban és legnagyobb számban fogyó játék címét immár ez birtokolja. A legtöbb példányt korábban az Age of Conan: Hyborian Adventuresből adták el, három év alatt 1,4 millió darabot (mielőtt ingyenessé vált volna a játék). Ezt már most, kevesebb mint fele annyi idő alatt túl is szárnyalta a Conan Exiles.

A Funcom nagyon büszke a játékára, amelyhez már az első DLC, a The Imperial East is megjelent. Hogy a sor ne szakadjon meg, a minap bejelentették a következő fizetős kiegészítőt, készül a Jewel of the West. Ahogy az első, úgy ez a DLC is elsősorban új épületekkel, berendezési tárgyakkal, fegyverekkel és páncélokkal bővíti a játékot, ám ezúttal a nyugati Aquilonia birodalom adja az ihletet. Arról egyelőre nincs hír, hogy ez mikor jelenhet meg. ■

Conan Exiles
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Conan Exiles

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló