Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Far Cry 5

Napokon belül itt a Far Cry 5 második DLC-je

A Lost on Mars a vörös bolygóra repít minket, ahol a földönkívülieket kell visszaküldenünk anyabolygójukra.

2018.07.11. 14:08 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A szektatagok és a vietkong katonák után hamarosan itt a lehetőség, hogy földönkívüliekre is vadásszunk a Far Cry 5-ben. Köszönhető ez a játék második DLC-jének, a Lost on Mars ma kapott pontos megjelenési dátumot.

A Lost on Mars meglepő módon a Marson játszódik. A történet szerint az emberiség már elég fejlett, hogy a szomszédos bolygón egy mesterséges intelligencia által vezérelt védelmi vonalat építsen ki a földönkívüli fenyegetések kivédésére. Csakhogy az ezt kiszolgáló generátorok felmondták a szolgálatot, így védelem nélkül maradtunk. Fel is küldik az űrbe Nick Rye-t és Hurköt, hogy valahogy helyreállítsák az áramellátást. Ott azonban már nyüzsögnek a rovarszerű idegenek, így a párosnak előbb velük kell megküzdenie. Ehhez szerencsére egy sor vadonatúj fegyver áll rendelkezésükre, mint a Blaster of Disaster, a Hellfire vagy a Morphinator, de új járművet is kapunk – Space Jet.

A Lost on Mars DLC július 17-én fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra, vele együtt pedig az Arcade játékmód is rengeteg új tartalommal fog bővülni. ■

Far Cry 5
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Far Cry 5

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló