Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

GTFO

Megmutatták a GTFO legújabb szörnyét…

…vagyis pontosabban nem mutatták meg, ugyanis láthatatlan.

2018.07.17. 08:35 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A GTFO a Payday játékok vezető designere, Ulf Andersson saját stúdiójának első játéka lesz. A 10 Chambers Collective egy olyan FPS-en dolgozik, amelynek egyetlen célja van: a frászt hozni ránk. De ezt nem az utóbbi években divatossá vált pszichológiai módszerekkel teszi, hanem annál azért jóval akciódúsabb formában.

A GTFO az eddig látott trailerek alapján olyan mára klasszikussá vált játékokat idéz, mint a F.E.A.R., a Resident Evil sorozat korai részei vagy épp az első Aliens vs. Predator játékok. Ennek megfelelőn inkább az akcióra van kihegyezve, de oly módon, hogy közben végig borsódzik tőle a hátunk.

A játékban egy föld alatt elterülő komplexumba kell leereszkednünk egy állig felfegyverkezett csapattal. Ám odalent nem tudni, miféle borzalmak várnak ránk, mikor és honnan ugranak a nyakunkba a szörnyek. És szörnyből lesz bőven és változatosan. A legújabbat épp a minap mutatták be… pontosabban nem mutatták be, ugyanis a Shadow névre keresztelt lény történetesen láthatatlan. Könnyen előfordulhat, hogy ott áll csapatunk orra előtt, mégsem vesszük észre. Csak úgy lehet majd kiszúrni, ha a mozgásérzékelőnk sugarába kerül vagy egy fényforrás közelében megmozdul, ilyenkor az árnyékát láthatjuk.

A GTFO nagyon ígéretes játéknak tűnik, de egyelőre nem tudni, hogy mikor jelenhet meg. A tervek szerint még valamikor idén, reméljük, így is lesz. Jelen állás szerint kizárólag PC-re készül. ■

előző
következő
Megmutatták a GTFO legújabb szörnyét…
Megmutatták a GTFO legújabb szörnyét…Megmutatták a GTFO legújabb szörnyét…Megmutatták a GTFO legújabb szörnyét…Megmutatták a GTFO legújabb szörnyét…Megmutatták a GTFO legújabb szörnyét…Megmutatták a GTFO legújabb szörnyét…Megmutatták a GTFO legújabb szörnyét…Megmutatták a GTFO legújabb szörnyét…Megmutatták a GTFO legújabb szörnyét…Megmutatták a GTFO legújabb szörnyét…Megmutatták a GTFO legújabb szörnyét…Megmutatták a GTFO legújabb szörnyét…Megmutatták a GTFO legújabb szörnyét…Megmutatták a GTFO legújabb szörnyét…Megmutatták a GTFO legújabb szörnyét…Megmutatták a GTFO legújabb szörnyét…Megmutatták a GTFO legújabb szörnyét…Megmutatták a GTFO legújabb szörnyét…Megmutatták a GTFO legújabb szörnyét…
GTFO
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
GTFO

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló