Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Bee Simulator

Méhecskeként repkedhetsz a Bee Simulatorben

PC-re még az idén kijön a méhszimulátor.

2018.08.03. 17:22 | szerző: Dino | kategória: Játék

Fogadjunk, hogy egész életedben arról álmodoztál, hogy milyen lehet méhecskének lenni (leszámítva, amikor épp egy légycsapó közeledik az apró repkedő állatkákhoz)! Nos, a lengyel Varsav Games Studiónak köszönhetően teljesülhet az álmod, a csapat ugyanis a Bee Simulatorön dolgozik. Ami pedig nevének nem más, mint egy méhszimulátor.

A helyszínt a New York-i Central Park inspirálta, itt repkedhetünk csíkos kis lényünkkel, elkerülve az embereket, konfrontálódva a darazsakkal, gyűjthetjük a virágport a mézhez, és tehetjük mindazt, amit a méhecskék amúgy minden nap tesznek. Még a fullánkunkat is használhatjuk!

Három játékmód vár majd ránk: az egyszemélyes sztoriban egy méhcsalád kaptárát kell megvédenünk az emberektől. Felfedező módban egyszerűen csak bejárhatjuk a játék helyszínét. Végül osztott képernyős módban kooperatív és kompetitív játéklehetőség lesz. Mindezt teljesen családbarát, erőszak nélküli kivitelezésben, a játékot megálmodó Łukasz Rosiński ugyanis gyerekek számára is bátran ajánlható, élvezetes és ismeretterjesztő játékot szeretne készíteni, minekután az alapötlet is onnan jött, hogy a lányának olvasott egy méhekről szóló könyvet.

A Bee Simulator PC-re még ebben az évben megjelenik, a PlayStation 4, Xbox One és Nintendo Switch verziók valamikor később kerülnek a boltokba. ■

előző
következő
Méhecskeként repkedhetsz a Bee Simulatorben
Méhecskeként repkedhetsz a Bee SimulatorbenMéhecskeként repkedhetsz a Bee SimulatorbenMéhecskeként repkedhetsz a Bee SimulatorbenMéhecskeként repkedhetsz a Bee SimulatorbenMéhecskeként repkedhetsz a Bee SimulatorbenMéhecskeként repkedhetsz a Bee SimulatorbenMéhecskeként repkedhetsz a Bee SimulatorbenMéhecskeként repkedhetsz a Bee Simulatorben
Bee Simulator
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Bee Simulator

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló