Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Még több ingyenes játék a Steamen ezen a hétvégén

Még több ingyenes játék a Steamen ezen a hétvégén

Az Absolver mellett a Tekken 7 és a Street Fighter V is ingyen kipróbálható.

2018.08.03. 17:39 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Ahogy arról mi is beszámoltunk, ezen a hétvégén ingyen ki lehet próbálni az Absolver PC-s verzióját, ehhez csak a Steamre kell ellátogatni. Nos, az egyszeri játékos talán most kívánja azt egész nyáron a leginkább, hogy a következő napokban bárcsak végig szakadna az eső. Ugyanis az Absolver mellett még számos más nagyszerű játék is ingyen próbálható ki ezen a hétvégén.

Kezdjük a sort az Amplitude stúdió alkotásaival. Ők készítik az Endless szériát, amely az űrhajós játéktól a körökre osztott stratégiáig számos műfajt lefed. A sorozat négy játékot foglal magába: Endless Space, Endless Space 2, Dungeon of the Endless és Endless Legend. Nos, augusztus 6-ig mindegyiket ingyen lehet kipróbálni a Steamen.

Aki a sci-fi helyett inkább a bunyós játékokat szereti, az is dörzsölheti a tenyerét. Ők ugyanis a Street Fighter V és a Tekken 7 mellett a BlazBlue: Cross Tag Battle-nek is adhatnak egy esélyt a hétvégén – mindegyik augusztus 6-ig lesz ingyenes.

Míg az Endless játékok az Amplitude által kikiáltott Endless napok keretében váltak ingyenessé, addig a verekedős játékok az EVO 2018 alkalmából próbálhatóak ki. Utóbbi apropóján a megvásárlásukra is kedvezményesen van most lehetőség. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló