Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Spider-Man (2018)

A Sony nélkül nem is lenne Spider-Man

Az Insomniac Games teljesen szabad kezet kapott a projekt felett.

2018.09.14. 22:39 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Egy héttel ezelőtt jelent meg az Insomniac Games legújabb játéka, a Spider-Man, amely mind a kritikusokat, mind a játékosokat meggyőzte. Talán minden idők legjobb pókemberes játéka lett, de az sem kizárt, hogy a legjobb szuperhősös játék is egyben. További dicshimnusz részemről itt olvasható.

De az Insomniac Games részéről a napokban Bryan Intihar is beszélt a játékról a Kinda Funny Games magazinnak. Ő azonban elsősorban a fejlesztésről és a Sony hozzáállásáról ejtett szót.

„A játék nem is létezne a PlayStation és a támogatásuk nélkül. Akármikor előálltam egy drasztikusabb módosítás ötletével, csak annyit mondtak rá, hogy oké. Nem is esett szó többet róla. Csak annyit mondtak, csináld. Egyedül annyit kérdeztek, hogy ettől jobbá válik-e majd a játék. Én pedig azt mondtam, igen, ők pedig azt, hogy akkor oké. Ettől kezdve nem is esett több szó a dologról. Mindent a PlayStationnek köszönhetek.”

A Sony ugyanis teljesen szabad kezet adott a fejlesztőknek a Spider-Man kapcsán, az eredmény pedig már ismert.

A játék egyébként még idén három DLC-t is kapni fog, az első október 23-án várható The Heist címmel. Ebben Black Cat bukkan fel és invitál minket egy kis fogócskára. Ő egyébként már az alapjátékban is hagy nyomokat maga után. A második DLC a Turf Wars lesz novemberben, majd a sort a Silver Lining zárja valamikor decemberben. A DLC-k új küldetéseket, kihívásokat, új álruhákat és új ellenséges bandákat adnak majd a játékhoz. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Spider-Man (2018)
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Spider-Man (2018)

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló