25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Megjelent az RGX Showdown a Burnout és Split/Second fejlesztőitől

Kizárólag online játszható a jövőbeli arcade versenyjáték.

Írta: Dino

Hosszú ideig egyik kedvenc autós játékom volt a Black Rock Studio fejlesztette Split/Second - igen, nem tagadom, hogy a versenyjátékok közül azokat preferálom, amelyekben a fal segít a kanyarodásban, azaz inkább az arcade vonal fekszik nekem. A Pure-t is jegyző csapatot a Disney azonban felszámolta, így közvetlen folytatás nem érkezett. A fejlesztők viszont nem adták fel, és Shortround Games néven gyorsan új céget alapítottak, soraikban pedig vezető pozícióban tudhatnak még korábbi Criterion alkalmazottat is, aki a Burnout szérián edződött. Pár mobilos játék után pedig ma a Telltale Games kiadásában megérkezett első nagygépes művük is, a PlayStation 4-re és Xbox One-ra elkészült RGX Showdown, amely hasonló száguldást ígér.

A mindössze 3090 forintba kerülő RGX Showdown egy kizárólag online multiplayer versengésre kihegyezett futurisztikus arcade játék, amelyben óránként indulnak bajnokságok. Ezekben egy másik játékossal kell megmérkőznünk, jó szerepléssel pedig a ranglistán haladhatunk felfelé, új járműveket és díszítéseket feloldva. Fontos, hogy a játékhoz PS Plus vagy Xbox Live előfizetés is szükséges.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

További képek

  • RGX Showdown
  • RGX Showdown
  • RGX Showdown
  • RGX Showdown
  • RGX Showdown
Dino

Dino
Kb. 8 évesen ismerkedett meg egy ZX81-gyel, amit egy C64 követett. 1993-tól a Commodore Világnál és utódlapjainál, valamint a ZED-nél dolgozott, majd 1998-ban barátaival megalapította a PC Dome-ot. A többi már történelem...

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!