Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Egyéb

Az Empire játékai

2000.09.04. 00:00 | Dino | kategória: Egyéb

A tavalyi év szlogenje (Come up to the baa) idén lemaradt, az Empire Interactive bemutatójának helyszíne azonban nem változott: most is egy szomszédos bár emeletén tanyáztak játékaikkal. Tavalyi kedvencünk, a Sheep! kiállításról kiállításra egyre szebb és aranyosabb lesz. Most már biztos, hogy kimarad a PC- verzióból a multiplayer mód, viszont a készítők kitaláltak pár bónusz játékot is, pl. a mobiltelefonokról is ismert kígyós játék bárányosított verzióját. A játék tényleg nagyon jópofa, és ha minden jól megy, már nem kell novembernél tovább várni rá.
A World Sports Cars autóverseny is igen ígéretes egy játék, a grafikája egyszerűen lenyűgöző, a PIII 800-ason egy Voodoo5 5500-zal teljesen folyamatos képet kaptunk. A játék fizikáját igencsak előtérbe helyezték a fejlesztők, így egy igen realisztikus szimulátorra számíthatunk. Az autók persze törni fognak, darabjaik pedig majd lerepülnek róluk. 12 versenyautóval a valós életből vett pályákon száguldozhatunk majd valamikor jövő évben.
A Stars! Supernova Genesis a korábbi Stars! űrbeli stratégiai játéksorozat új darabja, a korábbiaknál sokkal szebb grafikával, rengeteg küldetéssel, valamint multiplayer játéklehetőséggel.
A Rowans Battle of Britain ismét egy minőségi második világháborús szimulátor lesz a MiG Alley készítőitől. A Luftwaffe Anglia elleni híres légioffenzívájának közel 1000 küldetését repülhetjük végig a RAF oldalán. A küldetések alatt összesen öt különböző harci repülőgéppel repülhetünk, több mint száz négyzetmérföldes terület felett. A grafikai kidolgozás gyönyörű, ahogyan a repülési jellemzők precíz modellezése is fantasztikus. A kevésbé professzionális repülésra vágyók pedig legalább ennyire élvezni fogják az arcade módot. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló